Devil-King
Пациентот од Бардовци
- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 1.009
- Поени од реакции
- 67
По 20 денари од анализа кај мене
Ај за мене некој талент?
Ај за мене некој талент?
леле извини тотално заборавив да ти пишамМагде, чекаш тука да побарам или ме стави на игнор?
Eј, не заебавај и ти сега...во воз се шверцувам за 30 денари..а камо ли да ги дам тие пари за анализа...По 20 денари од анализа кај мене
Ај за мене некој талент?
Одвај го најдов, ама ко че прочитав Natural-girl секогаш ми текнуваше на Чичко Горио. Сигурно се чудиш шо има во постов за толку да привлечи внимание, ама Чичко Горио е дел од една многу јака случка шо ми се има случено. Nvm that, одиме на главното. Имам забележано дека не си злопамтило, дека си мирно, не влегуваш во некои тешки конфликти и дека пред сите сакаш да си имаш чист образ, или поубо кажано нејчиш да му грешаваш на народов, како шо нејчиш тие тебе да ти грешаваат. По мојава логика, си заљубена, ама не ептен оти те немам зачекано често да пишуваш по темите од типот на "Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека.." туку онака си кулираш, делиш по некое советче отсрана и исто имаш добри гледишта во врска со љубовта. Добри? Уствари, за кого како. Мене таман ми се. Сакаш да напрајш заебанција (да реметиш некој) ама и тоа кај тебе има граница, не ја претеруваш туку знаеш да го погодиш моментот за се да биди магично =). Kaко шо сум забележал, неретко излегуваш со друштво, значи си и party-animal и the local psychiatrist (си и за кафе муабет, да дајш некој совет убав.. а и знајш да откачиш, јако). Е сега, како јас би те замислил. 177 cm, 66 кg, смеѓа коса и зеленкасти очи, сепак немам зачекано твоја фотка овде некаде ама имам право да си направам една слика, нели Не знам шо да ти пишам појче, многу многу не ме бива за вакви работи знам дека сум груб, ама то е моето. Поздрав, и не заборавај"Чичко Горио" од Балзак.
Нема војна меѓу народи, но нема ни мир меѓу класи.
They say life's short,
every second might be your last.
Natural-girl, сакам една психоанализа од тебе...ќе може?Фала Марко!
Чичко Горио а? Ако, убава книга беше тоа.
Клише е да пишуваш во Во врска со љубовта.
Нејќам многу да реметам, сакам да давам саркастични забелешки, добро или лошо, не знам.
Local psychiatrist - секако. Party-animal, зависи од друштвото.
Сликава за мене...не сум тоа јас, али добро, секој си прави слика.
И на крај убаво што си одвоил време да ѕирнеш и во мојата поезија.
И така, I appreciate it:wink:.
Секако, деновиве...Natural-girl, сакам една психоанализа од тебе...ќе може?
Магде... прво благодарам за пар комплименти од тебе на моја сметка, а сега еве го ветеното назад...благодарам
интернет неам ни 1година.Магде... прво благодарам за пар комплименти од тебе на моја сметка, а сега еве го ветеното назад...
Користењето на капчиња во никот вели дека си активна на интернетот подолго време, односно од периодот на мирцот, или што би се рекло многу долго. Тоа значи дека одамна имаш интернет, од свои три-четрнаес години што пак значи дека родителите ти дозволиле да имаш све што сакаш, бидејќи во тоа време интернетот не беше играчка, беше скап навистина. Јас сум застапник на теоријата дека родителите сериозно го градат карактерот на детето а според ова погоре твоите родители те сјебале малку во овој поглед. Те размазиле, и те навикнале да добиваш многу работи без труд, што е лошо. Затоа денес се лутиш кога нешто не е по твое, и кенкаш кога не успеваш но тие се секогаш тука да средат за тебе... тие за тебе се... ај да не збориме. Дедо Мраз во реалноста.
Тајтлот и потписите го кажуваат истото за тебе, животот го земаш на зафрканција и не ти е многу грижа за светот и околината. Сепак и покрај таа “не баш најдобра особина“, си израснала (до сега) во детуле кое смислата за хумор знае да освои, и на вистински места знае да каже добра шега. Ако се вистина титловите и потписите, сакаш да се смееш и сакаш да бидеш во околина на луѓе кои се шегуваат, и најчесто си ценета токму заради таа особина... засмејување на луѓето.
Гледам куче во профил. Are you a dog person? По некое непишано правило и по статистичките податоци од истражувањата на невладината организација ВВСС (Виктор Владее со светот) љубителите на кучиња се помалку интелигентни од оние кои ги сакаат мачките. Но, да не бидам буквално (преку букви ) арогантен, да речеме дека тој податок не ми е проверен, сигурен сум дека оние кои преферираат кучиња се поагресивни од оние кои сакаат мачки. Знаат да се насмеат на туѓата несреќа наместо да помогнат а тоа пак го докажува моето тврдење дека родителите те сјебале, бидејќи според мене никој не треба да биде сеирџиски настроен кога се работи за туѓа мака, а уште помалку кога се работи за директно нанесување проблеми.
Океј, да не забегувам... аватаров не ми е јасен. Звездички, тетоважички... мислам дека е тоа одраз на твојот сеуште тинејџерски ум и дух. Ти се допаѓаат “фенси“ лаги кои MTV им ги продаваат на децата а? Не си порасната, сеуште го формираш карактерот, тоа секако се должи на влијанието на општеството во кое живееме сите заедно, а ти очигледно не си имуна на тоа. Ќе помине време, ќе знаеш каде си, само... гледај да не останеш во истиот филм...
Те молам не ми се лути, не знам јас поинакви анализи да правам, а не би сакал да те лажам...
И би сакал да ме известиш по п.п. кога ќе ја напишеш анализата..Секако, деновиве...