H
HCL
Гостин
Сакаш бесплатна психоанализа?ех што било работата..а затоа јас сеуште чекам и чекам...се ли за пари бре еј....:pos2:
Сакаш бесплатна психоанализа?ех што било работата..а затоа јас сеуште чекам и чекам...се ли за пари бре еј....:pos2:
си платив ја кај тој што ми вети анализа...ама касни, ќе му ги барам парите назадСакаш бесплатна психоанализа?
JeEnU GiRl
Разбирам јас да си малер да учиш со Млади Бунтовници 2, ама да учиш со млади бунтовници два и да ги реметиш секојдневно на форум и да си жива. Јебига.
Да , плус и така планирам да заминам на студии во Америка. Ама потписот ми е стар, ме мрзи да го сменам, го ставив пред месец дена кога ги смрзев некои луѓе што ми се правеа другари.Ова ми кажува дека гарант го имаш Коки Мацедониан на мсн. Ама гарант, глава оставам бе. Не само што го имаш, туку и најчесто со него контактираш на мсн. Така се почнува, прво ќе велиш фак/јебига/шовебам, после ќе почниш со расни навреди, па ќе те земи коки во тугина. Па ќе се земите, па ќе имате три керќи, сите плавуши. Ок, една ќе биди црна, ама мора... штом си во америка и тоа мора да го искусиш, тоа коки ќе те советува. И ќе сакаат да бидат новите Парис ХилтонКИ, па ќе морате да купувате камери, да им ставате силикони од 12 години, да им купувате хамер 4ки и сл. То е то.
Крејзи Појол:Ајде мене!
И ти Аде, криј се ама еден ден мора да се видиме :lol:
Ece напиша:Еве ќе те анализирам тебе.
Интересен форумџија, администратор, но не од тие кои ја злоупотребуваат моќта.
Многу ти се штосни и аватарот и потписот.
Абе кога напраи 2000 и нешто поста? Ипак, би, ама прво ти мене зошто деновиве сум доста зафатена.:helou:can someone do me?
Мац сејс: Прво анализирај го ПојолМац, ајде бе вториот дел од психо-анализата..Рече после онаа на Појол ќе биде, а уше ја нема.
Сети се како ти ја пофaлив анализата за Drama Queen и те издигнав на ова анализаторско ниво на кое што си денес, делумно преку таа реклама.prcle
Сеа pay-back time.
Само да не биде ко оваа:crybaby: