Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Aj nekoj ako saka i ako moze neka mi napraj mene. Za vozvrat castam kafe :)
Јас ќе ти направам (понатаму, после Маарко), не мора кафе, но кажи дали ја има Фајт клаб на македонски или од каде ја зема англиската верзија?
PS. Фак, зашо си пишувал на латиница! :nesum:
ЕДИТ: Нема анализа ако не одговориш.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ник: Foxy ' Butterfly ( сеуште мистерија зошто како оти кога)
Локација:Аеродром ( Скопје )
Зошто е на кајгана: Оти има глупи секс колумни
Аватар: Убав газ со пеперутка на него, само штета шо не е во боја ( и ај сега шо сака да кажи…)
Стил : Стандард Скопјанка која мрази Битолчани (особено битолчанки во тигрест фустан)
Музика: Слуша или на звучници или на слушалки, и тоа од се по нешто од тука до Аљаска)
Статус: зафатена е ( готви, чисти понекогаш, мие садови ...)
Образование: редовна е факултет
Интереси: Политички науки ( преведено да ги лажиш луѓето на големо, односно дека црното е бело и обратно)
Зависна: кафе , цигари, кафе , цигари , кафе....
Омилена храна: крофни, и subway сендвичи, (разгалена е прбирва)
Љубовен статус: има дечко( го менва за некој кој не гледа фудбал, не игра плејстејшн, чисти низ дома ... ај сега види ти )
Превозно средство: пешадија или автобус, скап бил бензинот за автомобил.
Карактеристика: некарактеристично, не идетификувано ѕверење после нервоза, плус неколку жртви од типот на чаши садови итн.
Алкохол: носетеја кај сакате ефтино ќе помините на рестрикција е .
Поглед: Кон компјутерот, телевизорот и прекрасната скопска околина
Поуки: ,,Sex in the city” поучна серија
Религија: Aтеист ( дарвин рулз )
… to be continue ( не ми текнува нешто повеќе во моментот :) ама ќе допишам кога да е )

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
aj za mene ako moze...... drugar mi ima praeno pa da vidam dali kje se pogodite........ ama ne castam nisto.......pozz......

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Маарко, ај да видиме што ќе испадне од оваа неругачка анализа на незапознаено. Ќе успеам ли да те разоткријам?

Basic info: Марко 17 години Скопје поточно Бутел 2, роден 1.6.1990. Се образува во Орце, трета година. Во однос на Кајгана, регистриран јануари годинава, со 2166 мислења.

На форумов има толку различни членови... Една поделба е дека има членови , корисни членови, кои водат "паметни" разговори и не пишуваат колку да биде пишано, има некои, штетни, кои го користат форумот за прикажување на "второто јас", исфрлање фрустрации и реметење, а има и такви, некорисни (ама повремено интересни), кои го користат форумов за релаксација и "тепање време". Ти си во третата група. Само не тепај време у играчница.
Друго што го правиш во слободно време е свирењето на гитара, тоа е убаво со оглед на тоа дека учењето да свириш бара желба и време.
Припаѓаш и на друга група на кајганџии, на оние со некреативни никови(тука подразбирам пишување лично име), двојното `а` призна дека ти е шупачко, ама не можат да ти го избришат едното `а`, јебига.

Аватарот ти е silent Bob, типот од заебантскиот филм Clerks, потивкиот,поглупиот од двајцата наркоси.
Тајтл рока\м/, порано 'хиперактивен', значи сакаш да кажеш сакаш да рокаш хиперактивно на рок и метал. И да, си идеш на свирки, Кастро, наваму натаму, секаде каде има добра музика. Си бил и на некои јас кај што сум била, ама не се знаеме, јебига, друг пат дојди и запознај се ако знаеш како изгледам. Ама не се моткаш во галерија. И кога сме веќе тука, Металика ти се на прво место(не се лажам?), па Корн, Ајрон Меиден, Најтвиш и сл.

Деновиве киснеш во парк, внесуваш етанол и се зезаш со другари. Се правите таф гајс сакајќи да заборавиш дека си плачел на Симба и сл. Ц ц ц. Инаку, атеист, па уште и се заебаваш во име на севишниот. Не дека тоа е лошо.
Добро дете си ти, само не биди мрзлив, бар не во клучни моменти. И продолжи да рокаш. :helou: :pipi:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Маарко, ај да видиме што ќе испадне од оваа неругачка анализа на незапознаено. Ќе успеам ли да те разоткријам?

Basic info: Марко 17 години Скопје поточно Бутел 2, роден 1.6.1990. Се образува во Орце, трета година. Во однос на Кајгана, регистриран јануари годинава, со 1. 2166 мислења.

На форумов има толку различни членови... Една поделба е дека има членови , корисни членови, кои водат "паметни" разговори и не пишуваат колку да биде пишано, има некои, штетни, кои го користат форумот за прикажување на "второто јас", исфрлање фрустрации и реметење, а има и такви, некорисни (ама повремено интересни), кои го користат форумов за релаксација и "тепање време". 2. Ти си во третата група. Само не тепај време у играчница.
Друго што го правиш во слободно време е свирењето на гитара, тоа е убаво со оглед на тоа дека учењето да свириш бара желба и време.
Припаѓаш и на друга група на кајганџии, на оние со некреативни никови(тука подразбирам пишување лично име), двојното `а` призна дека ти е шупачко, ама не можат да ти го избришат едното `а`, јебига.

Аватарот ти е silent Bob, типот од заебантскиот филм Clerks, потивкиот,поглупиот од двајцата наркоси.
Тајтл рока\м/, порано 'хиперактивен', значи сакаш да кажеш сакаш да рокаш хиперактивно на рок и метал. И да, си идеш на свирки, Кастро, наваму натаму, секаде каде има добра музика. Си бил и на некои јас кај што сум била, ама не се знаеме, јебига, друг пат дојди и запознај се ако знаеш како изгледам. Ама не се моткаш во галерија. 3. И кога сме веќе тука, Металика ти се на прво место(не се лажам?), па Корн, Ајрон Меиден, Најтвиш и сл.

Деновиве киснеш во парк, внесуваш етанол и се зезаш со другари. Се правите таф гајс сакајќи да заборавиш дека си плачел на Симба и сл. Ц ц ц. Инаку, атеист, па уште и се заебаваш во име на севишниот. Не дека тоа е лошо.
Добро дете си ти, само не биди мрзлив, бар не во клучни моменти. И продолжи да рокаш. :helou: :pipi:
1. грешка си 1,167 имам:pos2:
2.ама не потполно имам и некои паметни постови (life is having fun)
3.нене мрви ми се мејден а втори металика, а корн ми се негде далеку...

иначе најдобра анализа до сега што ми ја имаат направено, како ми погоди доста работи :):):)

фала:brrrrm:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Баш да видам Фликс уште колкав ремет ќе ми мавне, ако крива сум признавам.Инаку многу точни работи..и многу ме насмеа.
пс Ако почнам да добивам заканувачки пп од Битолчани, Фликс ти ќе го јадеш (бтв Фликс е битолчанец:vozbud::zver:)
Ве молам тоа не го сваќајте лично, имам лошо искуство со Битолчанки.
ветив ќе му напраам и него една анализа.до тогаш ќе си се смеам на мојава.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
А ке може ли некој мене да ме анализира, нормално дека ке му ја возвратам

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ај да му направам анализа и на човекот со многу идентитети: Aлександар - Аце - Мали - Shorty или форумџиски AceCaleb и така да ги исполнам своите долгови:).

Па човече лесно е да се направи анализа за тебе, прво зошто имаш 270 мислења, второ зошто пишуваш за твои хобија, интереси и сл., а не се растураш со постови на теми од типот "која е смислата на човечкото постоење". Кога сме веќе кај тоа, на такви теми пишувај повеќе, не останувај недокажан. Запрепасти некој, изнеси факт, посвети се на темата.

Caleb e извесна библиска личност. И толку околу името, знаеме дека си имаш повеќе идентитети.
Нормално е дека Prodigy ќе ти бидат на аватар со оглед на тоа дека си бил на нивен концерт, премногу ги сакаш, плус сакаш нешто повеќе од обичен машки лик ор стаф, односно сакаш да придадеш повеќе карактер на аватарот.
Немаш потпис, тоа е лејм. А тајтлот ти е искусен форумџија, и тоа исто така. Смени ги.

Музика: Музички добро си едуциран, слушаш метал, рок, а од друга страна psytrance. Значи, Prodigy, Metallica, Iron Maiden...Од македонските Санаториум, првата македонска треш група. Кога сме кај македонските, Влатко Стефановски го почитуваш како музичар. Респект. Омилена балада: Fade to black-Metallica.
Филм: Следиш и филмови, порано повеќе нели? Омилен Terminator 2, серии Simpsons и Friends.
Пишан збор: Имаш 2,3 песни у поезија, и добро, нема уметнички шмек, ама има исмевање на општеството, има лични искуства, има и рима. И на крај сакаш да звучиш паметен, пример вадејќи заклучоци дека кога излегуваш како ќе си поминеш не зависи од местото, туку од друштвото.
Тука ќе го спомнеме и читањето, имаш 3,4 поста и околу која книга ја читаш. Ете така те приметив прв пат, преку Fight club - Chuck Palahniuk...И така, сме се воодушевиле од филмот, и сега сакаме да ја прочитаме книгата. Уф, не ми се верува дека ја има на македонски. Ај доста за ова, продолжуваме...
Што те нервира: Грци, грчко, грција, бакојани, спонзоруши, емовци, педери, dota крејзи фрикс, Џастин, 50 Cent и сличните.
Поуки што си ги давал на заљубените(и прилично изгубени) трагачи по решенија на форум: "Времето лечи се`"... "Не одјебувај другари за девојка"...веројатно има уште.
Храна: Гурман си, значи пилешки прсти, олд скул бурек, Милка...
Женска од познатите со која би имал секс: Winona Ryder. Респект и тука.
Твои лошо особини: Тврдоглав, злопамтило, и не само тоа туку и одмаздољубив. Значи да ги советуваме другите да не ти грешат а? Ве советувам.
И за пиењето два три реда: Ти би потрошил и последен денар за пиење...Хм...Па после се оправдуваш дека не си пијаница...Think again. Значи вино, текила, парк(ако е ладно може и кафана), добро друштво и БИ добро расположение и веселење до зори:). И така...и би анализа:helou:. И помина инспирација. И поздрав.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Личност од женски пол (во опис ник:Квендолин) бара анализа од рандом член на форумов. :)pos:).

Возвратувањето на анализата би било овозможено по два услови:

1. да чувствувам дека “имам“ определени сознанија за личноста.

2. да помине извесен временски период (оти неќум да прам фалшливи анализи ко на времето :star:). :icon_mrgr

Јошка од Алтернатор мејби? :pos:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Ај да му направам анализа и на човекот со многу идентитети: Aлександар - Аце - Мали - Shorty или форумџиски AceCaleb и така да ги исполнам своите долгови:).

Па човече лесно е да се направи анализа за тебе, прво зошто имаш 270 мислења, второ зошто пишуваш за твои хобија, интереси и сл., а не се растураш со постови на теми од типот "која е смислата на човечкото постоење". Кога сме веќе кај тоа, на такви теми пишувај повеќе, не останувај недокажан. Запрепасти некој, изнеси факт, посвети се на темата.

Caleb e извесна библиска личност. И толку околу името, знаеме дека си имаш повеќе идентитети.
Нормално е дека Prodigy ќе ти бидат на аватар со оглед на тоа дека си бил на нивен концерт, премногу ги сакаш, плус сакаш нешто повеќе од обичен машки лик ор стаф, односно сакаш да придадеш повеќе карактер на аватарот.
Немаш потпис, тоа е лејм. А тајтлот ти е искусен форумџија, и тоа исто така. Смени ги.

Музика: Музички добро си едуциран, слушаш метал, рок, а од друга страна psytrance. Значи, Prodigy, Metallica, Iron Maiden...Од македонските Санаториум, првата македонска треш група. Кога сме кај македонските, Влатко Стефановски го почитуваш како музичар. Респект. Омилена балада: Fade to black-Metallica.
Филм: Следиш и филмови, порано повеќе нели? Омилен Terminator 2, серии Simpsons и Friends.
Пишан збор: Имаш 2,3 песни у поезија, и добро, нема уметнички шмек, ама има исмевање на општеството, има лични искуства, има и рима. И на крај сакаш да звучиш паметен, пример вадејќи заклучоци дека кога излегуваш како ќе си поминеш не зависи од местото, туку од друштвото.
Тука ќе го спомнеме и читањето, имаш 3,4 поста и околу која книга ја читаш. Ете така те приметив прв пат, преку Fight club - Chuck Palahniuk...И така, сме се воодушевиле од филмот, и сега сакаме да ја прочитаме книгата. Уф, не ми се верува дека ја има на македонски. Ај доста за ова, продолжуваме...
Што те нервира: Грци, грчко, грција, бакојани, спонзоруши, емовци, педери, dota крејзи фрикс, Џастин, 50 Cent и сличните.
Поуки што си ги давал на заљубените(и прилично изгубени) трагачи по решенија на форум: "Времето лечи се`"... "Не одјебувај другари за девојка"...веројатно има уште.
Храна: Гурман си, значи пилешки прсти, олд скул бурек, Милка...
Женска од познатите со која би имал секс: Winona Ryder. Респект и тука.
Твои лошо особини: Тврдоглав, злопамтило, и не само тоа туку и одмаздољубив. Значи да ги советуваме другите да не ти грешат а? Ве советувам.
И за пиењето два три реда: Ти би потрошил и последен денар за пиење...Хм...Па после се оправдуваш дека не си пијаница...Think again. Значи вино, текила, парк(ако е ладно може и кафана), добро друштво и БИ добро расположение и веселење до зори:). И така...и би анализа:helou:. И помина инспирација. И поздрав.
Hehe. Jebiga nemam premnogu postovi moze lesno beshe. Btw, ne ne sum pijanica zs ne pijam sekoj den haha. Malce na copy paste od postovive moi deluva ali nema veze cool e. Aj za nareden pat ke gledam poteshko da bide. :helou:

edit:Ej preeska nemav vreme da dopisham se brzav. I ne sum nekoj golem gurman be, znam da bidam prebirliv za jadenje nekad jebiga i taa osobina ne mi se svigja kaj mene, inace drugo sve sho pisha gore-dolu toa e.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
cekam,cekam, kje cekam ........ bilo koj neka proba......

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
Ajде Марко МЗТ ја ке те анализирам пошто највише те разбирам и знам како ти е :) воедно да напраам и сефте анализа дал ме бива или не

Јузер: МаркоМЗТ//ultimo ultras//family prima squdra дрн дрн..
Значи класика од нашето поднебје,секој што се турил на интернет форум или било што од таков вид мора бар еднаш да си ги спомне клубот и групата било да ги опфати во јузер потпис или тајтл во твојот случај ги има во сите,поради нивната сличност да не кажам исти се нема потреба од поединечна анализа на сите три.
Тоа што не дава да речам овде “Доста му е добро све е МЗТ на човеков’’ е твојот реон на делување за разлика од повеќето “наши’’ овде не ти е само во Фан Клуб МЗТ,можда сме едини ја и ти што кажуваме по нешто и на други теми што немаат врска со спорт :) тоа кажува дека сакаш да се дружиш( wow какво откритие замисли :) ) наметнуваш и браниш ставови и кога никој не се слага со нив(кога бранеше Грчки производи де) поприлично си ми интересен пошто 85% кажуваш ствари што иначе и јас би кажал,
На темава ти на 2 страни побара анализа 2 пати што значи дека или не ја читаш и не знаеш дека постепено се анализираат и дека треба прво ти некого па после да бараш или се рачунаш за толкав мангуп и кур фактор што мислиш дека за тебе тоа не важи,се надевам дека е првото али кој те знае :)..
Наивање за МЗТ иначе открива многу за табиетот на човекот,или човекот нема ептен што да праи со себе значи е клошар или е многу заболен по клубот што оддава на карактерни особина верност и приврзаност,јас научив да ги разликувам првите од вторите а ти си од вторите и тоа е бајаги позитивно.

и дргар тоа e доста ти е ќеф ми беше што те рецнав тебе прв во оваа моја “сувопарна сефте анализа’’ среина на октомври знаеш кај да си дојдеш :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.994
Поени од реакции
24.434
Спор сум ама не заборавам

Јове_Бт

Дечково ми ствара комплекси. Повисок е од мене, поплав(а) е од мене.
Е сега аеродром нема, Тумбе има кафе нема, последен пат кога бев комбиниран не знаеа што е и во градо на конзулите за виза пак треба да одиш во Скопје. Ама он важно е БТ ко на српските БМВиња што лепат налепници Није Чалев. Локал патриот со адреса во некој си онлајн српски кафич. Јебем ти патриотизам. Зевсус из Мораву па е помакедонец.
Постови, шо ќе му отворам саде иронија цинизам и сарказам. Другарчиња такуѓере Бада, Ада, Нудл, јас енд д лист гоуз он.
Отсекогаш сум тврдел дека цинизмот е ауткамот од фрустрација, психолошка болка или мрачен бекграунд. Кое ли кршливо чкембарче се крие позади таа Саат Кула од два и дваијсе фрекфентирана често на резил пардон широк сокак. Тоа во живо кога ќе го видите со пријатен тон и дружељубив пристап, ама сепак само човече потпрен на столб од дрво сред зима кога пукаат сите водоводни и парнаџиски цевки под Баба планина и црна дупка со мал бел отвор ѓоа мити малата од The Ring кецот. Си ја има сестраноста општ човек е за општи муабети и малкуаја е огорчен од медиокритетот на средината па со притаена гордост си го носи еврејскиот пехар на мудроста Соломонски чешајќи се за брадата што ја нема.
За личен живот не пишува многу. Претпоставувам тоа иде вака-дома па на факултет па во кафуле па во Инфинити па кај Там... Там куќа за осигурување а особено за деосигурување. Не се вика Менде или Силјан. А шансите за тоа се 1 према сто и нешто кусур илјади ако ги земеме во предвид и гласачките ливчиња на Новаци, Цапари, Магарево и Кравари. Гледа фудбал хмм логиката од тоа би било дека е машко и стрејт иако Матераци има секси тетоважи.
Него за клецање шо прајме?
Љубов, секс и дрн-дрн-дрн
Ништо не пишал таму, а мене ме лажеа комуњарите дека секс со Битолчанки е неизбежна работа. Не е тип на дете што би купил билборд само за да пише Каролина те сакам, иако стана скопска пуфла-Јове ама детето си работи суптилно. Пре би избрал една чупа на место отколку 10 фалични мада нема да го искаже тоа јавно. Ќе си пука цинички и сеирокуропецачки на отворено се додека не се заклучи вратата број х во Де Ниро. А тогаш не ги симнува само пантолоните, ја симнува и душата.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ajде Марко МЗТ ја ке те анализирам пошто највише те разбирам и знам како ти е :) воедно да напраам и сефте анализа дал ме бива или не

Јузер: МаркоМЗТ//ultimo ultras//family prima squdra дрн дрн..
Значи класика од нашето поднебје,секој што се турил на интернет форум или било што од таков вид мора бар еднаш да си ги спомне клубот и групата било да ги опфати во јузер потпис или тајтл во твојот случај ги има во сите,поради нивната сличност да не кажам исти се нема потреба од поединечна анализа на сите три.
Тоа што не дава да речам овде “Доста му е добро све е МЗТ на човеков’’ е твојот реон на делување за разлика од повеќето “наши’’ овде не ти е само во Фан Клуб МЗТ,можда сме едини ја и ти што кажуваме по нешто и на други теми што немаат врска со спорт :) тоа кажува дека сакаш да се дружиш( wow какво откритие замисли :) ) наметнуваш и браниш ставови и кога никој не се слага со нив(кога бранеше Грчки производи де) поприлично си ми интересен пошто 85% кажуваш ствари што иначе и јас би кажал,
На темава ти на 2 страни побара анализа 2 пати што значи дека или не ја читаш и не знаеш дека постепено се анализираат и дека треба прво ти некого па после да бараш или се рачунаш за толкав мангуп и кур фактор што мислиш дека за тебе тоа не важи,се надевам дека е првото али кој те знае :)..
Наивање за МЗТ иначе открива многу за табиетот на човекот,или човекот нема ептен што да праи со себе значи е клошар или е многу заболен по клубот што оддава на карактерни особина верност и приврзаност,јас научив да ги разликувам првите од вторите а ти си од вторите и тоа е бајаги позитивно.

и дргар тоа e доста ти е ќеф ми беше што те рецнав тебе прв во оваа моја “сувопарна сефте анализа’’ среина на октомври знаеш кај да си дојдеш :)

fala brat, jes deka mi e sve povrzano so MZT ali toa e ,so da se prai....plava e i krvta moja ti vo mene zivees....... ne znaev deka se ceka ,ne sum mangup ali vaka na net moze samo da se praam ,taka da ,celta gi opravduva sredstvata......

pocnav na kalendar vise da gi ckrtam denovite do oktomvri........:helou::helou::helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom