Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
JeEnU GiRl
Разбирам јас да си малер да учиш со Млади Бунтовници 2, ама да учиш со млади бунтовници два и да ги реметиш секојдневно на форум и да си жива. Јебига.

Да речеме дека сум жива зошто сум метро повисока од нив, метро поголеми раменици и неколку илјади Џули(втф) енергија повеќе од нив:). ЈБТ е, не е фискултурно, кого сакаш можеш да клоци да го кренеш.

Ова ми кажува дека гарант го имаш Коки Мацедониан на мсн. Ама гарант, глава оставам бе. Не само што го имаш, туку и најчесто со него контактираш на мсн. Така се почнува, прво ќе велиш фак/јебига/шовебам, после ќе почниш со расни навреди, па ќе те земи коки во тугина. Па ќе се земите, па ќе имате три керќи, сите плавуши. Ок, една ќе биди црна, ама мора... штом си во америка и тоа мора да го искусиш, тоа коки ќе те советува. И ќе сакаат да бидат новите Парис ХилтонКИ, па ќе морате да купувате камери, да им ставате силикони од 12 години, да им купувате хамер 4ки и сл. То е то.
Да :pos::pos::pos:, плус и така планирам да заминам на студии во Америка. Ама потписот ми е стар, ме мрзи да го сменам, го ставив пред месец дена кога ги смрзев некои луѓе што ми се правеа другари.
Фала за анализава Јове, да си жив и здрав,:pos: ме изнасмеа!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
can someone do me?

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Ајде мене!

И ти Аде, криј се ама еден ден мора да се видиме :lol:
Крејзи Појол:

Poyol e Otkacen i kul tip obozava Ruski caj i mnogu go saka mojot cimer posto epten si se slagat i mu ide po kejfot istotaka saka da gleda Komedii so nego Zaedno :pos:

Vo Slobodno vreme Poyol obozava ad si ja cesa Glavat toa mu e hobi:pos:

njpojke se zamara so Kompjuteri posto dvajcata so brat mi ucat CST i celo vreme igrat San Andreas :pos:

Se Nervira i kara i vika i pcue na sesto koa igra Need 4 Speed i ne moze da ja fati krivinata a ova dokazuva deka e dosta ambiciozen tip sto sekoas saka sve da mu odi kako podmackano no zaborava deka na patot vo Need 4 Speed ima i dupki.

To0lku za Poyol sto Drugo da kazam boba e tipot zivee vo druata soba i nikogas ne mu se slusa glas ni se gleda.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Next on "Get laid or die trying",Точкестиот.
И каков само лик за анализирање имаме на располагање.

Hands down,тешко кој може психолошки да го надмине точкест.Затоа ќе му посветиме анализа која иако ќе се води по генералните стандарди,сепак на делови ќе забегува во индивидуално субјективно размислување.
Доста фалење на Гоце,let's get into it.

Почнувајќи од никот,да не одолжувам многу,полу-креативец е Гоце.
Точкест е оригинално,но има толку многу зборови кои се сепак покул,и надвор од опсегот на Точкест.
Зашто не "Запиркав"?
Или можеби,"Извичнест"?
Endless possibilities,and you failed to deliver :(
You're fired.
Упс,не сум Доналд Трамп,фак.

Титлето го рипаме,објаснето е во претходните анализи.
Потписот го немаме,што за наводен креативец од твој калибар,не е минус,него е самоубиство.
Стај нешто што ве учеле на графички дизајн,стај некој love потпис за Honey,стај нешто,не биди noob.

Персонални информации,исто како да нема.
Да беше кајгана анализа,ќе завршевме тука и сега.

Но...како што Господар на Прстените,кога сите мислевме дека ќе заврши,продолжи за уште саат време,така продолжуваме и ние.
Назад на своите места.

Значи,базичен опис на Точкест.
Фотошопер кој слуша Ип-оп и практицира Брејкденс.Уствари не.
Хип-хопер,кој практицира фотошоп,и сака да биде следниот СтевоМЦ (превод: билдинг)
Уствари...
Брејкденсер,who likes to diss ppl (Mawecko stands out from the crowd and leaves).

Толку пермутации,а има само 19 години (ваљда,ако е постар не ме викнал на роденденот! :()
Значи,драги читатели,дилетант,нешто налик на Лиса Симпсонс,само "покул" (во наводници).

Како и да е,има луѓе кои цел живот ќе се среќни.
А моето претчуство кажува дека точкест е еден од тие двајца (другиот е Бил Гејтс,да се разбереме).
Затоа,не може да не му завидувате на Точкест,he's got his own thing going on.
Има само еден downside,премногу деца гледам во неговата иднина (анализирајќи го неговиот аватар).
Како Курт Расел во филмот кога беше carpenter,со Мелани Грифит.

А во главни улоги,Точкест и Ред Хот.
Гледајте го филмот во наредните 50 години :)

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
мац ај мене можеш?

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Мац, ајде бе вториот дел од психо-анализата..Рече после онаа на Појол ќе биде, а уше ја нема.
Сети се како ти ја пофaлив анализата за Drama Queen и те издигнав на ова анализаторско ниво на кое што си денес, делумно преку таа реклама.prcle
Сеа pay-back time.

Само да не биде ко оваа:crybaby:
Ece напиша:
Еве ќе те анализирам тебе. :pipi:
Интересен форумџија, администратор, но не од тие кои ја злоупотребуваат моќта. :pipi:
Многу ти се штосни и аватарот и потписот. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Мац, ајде бе вториот дел од психо-анализата..Рече после онаа на Појол ќе биде, а уше ја нема.
Сети се како ти ја пофaлив анализата за Drama Queen и те издигнав на ова анализаторско ниво на кое што си денес, делумно преку таа реклама.prcle
Сеа pay-back time.

Само да не биде ко оваа:crybaby:
Мац сејс: Прво анализирај го Појол :)

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Natural-girl

Ник

самиов ник ми кажува дека си природна, не се замараш ептен со шминки и секакви други тракатанци а сепак си убава, ама исто така ми кажува дека природно си се однесуваш, не си влезена во некој филм или не пробуваш да копираш некоја личност од твојот живот...една забелешка само, си требала никот да не ти е раздвоен со цртичка.

тајтл-
Rechargeable

не ми текнува преводот во моментов ама знам барем кое значење го имаше зборов, нешто титлево ми кажува дека си цврста личност, "ако паднеш на земја веднаш стануваш" или што и да ти се деси лошо, да те повреди некој психички, физички, да ти раскине дечкото ти тоа го преболуваш со време, гледаш на посветлата страна на животот, го продолжуваш со твој начин на живеење...

аватар

сам си кажува дека најубаво е природното (иако на сликава има малце шминка али јбг сеа), потполно се надополнува со никот, a girl that is preety in the outside but also in the inside

потпис

All that can be imagined, can, will or does exist.

по сликичката приметив дека сакаш да си слободна, никој не сакаш да те команда и да ти кажува што да правиш, ама и лето се гледа дека сакаш, а и море :):):)

текстов е потполно точен, ме замисли малце повеќе, се што ни е во мислите е чиста реалност, значи се е можно да се случи, те. фантазијата во суштина е и една реалност што ја доживуваме во секојдневниот живот хмм...

дополнителни информации

гледам по постовиве дека си уметник од повеќе области, поезија, фотошоп:pos2:, фотографија, супер супер е ова, имаш привлечност спрема уметноста, ама и во љубовта можеш да дадеш некој многу добар совет гледам хехе.....секој твој пост има некое логични значење

толку од мене идам сега на едно (две, три, четири) пиво(а):cheers:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Браво Маарко, не очекував дека ќе го разбереш така добро тајтлот. За потписот, да, не мора да значи дека фантазијата е реалност, ама може да стане. Една забелешка, не се занимавам со фотошоп, кога сликам, сакам да се задржи оргиналноста на фотографијата...
Ќе добиеш и од мене...Нема да биде ругачка, не за друго, не те познавам лично.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ај некој нека ме попљука.

Пљукам за возврат.:vozbud:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Јас сеуште ја чекам мојата анализа...ајде бе некој...:violent1:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Aj nekoj ako saka i ako moze neka mi napraj mene. Za vozvrat castam kafe :)

Kajgana Shop

На врв Bottom