Нови фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата MkDon
  • Време на започнување Време на започнување
Koнечно дрес што ми се допаѓа, и би дал пари за оригинал.

s-l1200.jpg

Дај препорачајте некоја продавница од dhgate.

Не знам што е проблемот, не ми ги прифаќа картичките.
Средив преку Skrill.

Последно уредено:
Ајде овде да прашам
Дали има некоја страна за тренерки од клубови ама да не е sport shop mk?
Пред некоја година зедов тренерки и беа топ, ама не се сеќавам на страната и дали воопшто постои денес

Ајде овде да прашам
Дали има некоја страна за тренерки од клубови ама да не е sport shop mk?
Пред некоја година зедов тренерки и беа топ, ама не се сеќавам на страната и дали воопшто постои денес
Имаш во Sport Vision оригинал тренерки Ливерпул, само ваљда се скапички. :D

Имате тука добри попусти моментално.

Ова е супер, само рачунај дека ќе те одерат на царина

Има некој порачано дрес од официјален сајт на клубот. Сакам да порачам и да ми стигни Германија, шипингот ми е 15 евра ама дресот ми е на некои 30 % попуст за Блек фрајдеј, плус додатни 10 евра попуст за член и 20 % роденденски попуст, ми доаѓа ептен ефтин.
Се плаќа нешто додатно или тоа е тоа само шипингот ?

Има некој порачано дрес од официјален сајт на клубот. Сакам да порачам и да ми стигни Германија, шипингот ми е 15 евра ама дресот ми е на некои 30 % попуст за Блек фрајдеј, плус додатни 10 евра попуст за член и 20 % роденденски попуст, ми доаѓа ептен ефтин.
Ако е од Шпанија до Германија не би требало да има дополнителни трошкови.

Полиса на многу онлајн продавници е да не можеш да комбинираш попусти т.е купон кодови, така да, би ти препорачал ова прво да го провериш.

Полиса на многу онлајн продавници е да не можеш да комбинираш попусти т.е купон кодови, така да, би ти препорачал ова прво да го провериш.
Можам да го комбинирам, проверив :)

Од официјалнот сајт на Торино, ама платив царина колку што платив за блузата.20241111_120332.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom