Ја па мислев Франција извадиле нов дрес. Многу потсеќа на тој од светското во Русија.
Имам земано неколку од овојДај препорачајте некоја продавница од dhgate.
Имаш во Sport Vision оригинал тренерки Ливерпул, само ваљда се скапички.Ајде овде да прашам
Дали има некоја страна за тренерки од клубови ама да не е sport shop mk?
Пред некоја година зедов тренерки и беа топ, ама не се сеќавам на страната и дали воопшто постои денес
Ова е супер, само рачунај дека ќе те одерат на царинаSports Apparel, Jerseys, Hats, Sports Fan Gear & Collectibles | Fanatics.com - Officially Licensed Everything
Fanatics.com is the ultimate sports apparel and Fan Gear Store, featuring football Jerseys, T-shirts, Hats, Collectibles and merchandise for fans of the NFL, MLB, NBA, NHL, Soccer, and College.www.fanatics.com
Имате тука добри попусти моментално.
Ако е од Шпанија до Германија не би требало да има дополнителни трошкови.Има некој порачано дрес од официјален сајт на клубот. Сакам да порачам и да ми стигни Германија, шипингот ми е 15 евра ама дресот ми е на некои 30 % попуст за Блек фрајдеј, плус додатни 10 евра попуст за член и 20 % роденденски попуст, ми доаѓа ептен ефтин.
Се плаќа нешто додатно или тоа е тоа само шипингот ?
Полиса на многу онлајн продавници е да не можеш да комбинираш попусти т.е купон кодови, така да, би ти препорачал ова прво да го провериш.Има некој порачано дрес од официјален сајт на клубот. Сакам да порачам и да ми стигни Германија, шипингот ми е 15 евра ама дресот ми е на некои 30 % попуст за Блек фрајдеј, плус додатни 10 евра попуст за член и 20 % роденденски попуст, ми доаѓа ептен ефтин.
Можам да го комбинирам, проверивПолиса на многу онлајн продавници е да не можеш да комбинираш попусти т.е купон кодови, така да, би ти препорачал ова прво да го провериш.
Од официјалнот сајт на Торино, ама платив царина колку што платив за блузата.Има некој порачано дрес од официјален сајт на клубот. Сакам да порачам и да ми стигни Германија, шипингот ми е 15 евра ама дресот ми е на некои 30 % попуст за Блек фрајдеј, плус додатни 10 евра попуст за член и 20 % роденденски попуст, ми доаѓа ептен ефтин.