Хахахаха нема проблем дека некој ќе даде 2000+ долари и ќе пропатува 15.000 км само за да дојде да заокружи ВМРО/СДСМ.
Абе да ми го плаќаат патот не би дошол да гласам а не пак мои пари да давам.
Остави тоа на страна, него која хипокризија.
Од една страна, абе шо има вие иселените да ни се мешате во работите (има муабети по форумот), а од друга страна абе кај сте да гласате?
Чекај сеа, му требаат на Рон и слични по размислување на оваа тематика иселениците или не му требаат воопшто?
Од една страна убаво е некој коа ќе ти дојди и ќе ти искешира за 2-3 недели преку 3-4к еур шо по кафани, шо по забари, механичари, фризери (ако е на свадба) и куроф ми ленче други некои услужни дејности, а не е убаво ако истиот ти гласа или не ти гласа на избори.
Е нема и јаре и паре, чини или не чини.
На страна тој офтопик муабет, едино нешто шо кај Трамп ми се свиѓа е малку од малку шо ќе му стави знак стоп на LGBT пропагандата и гурањето под нос на таквите персони (дури и на раководни позиции), а и шо овие сатанистите малку ќе ги смени (да одморат од глупости правење), а дека драстично ќе се смени нешто во однос на економијата во УСА или на завршување на сите започнати војни од претходните мислам дека овојпат нема да е толку успешен.
Сите показатели укажуваат на тоа, дај Боже да испадне поинаку.