YuZe
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 1.815
- Поени од реакции
- 1.994
Да, веќе 15 години, на 3 пати повеќе Американски избори имам гласано него на Македонски.Ти во САД живееше така?
Да, веќе 15 години, на 3 пати повеќе Американски избори имам гласано него на Македонски.Ти во САД живееше така?
I za koj glasass ako ne e tajnaДа, веќе 15 години, на 3 пати повеќе Американски избори имам гласано него на Македонски.
Ја веќе погодив, Банана, Трамп, Бајден, Трамп...I za koj glasass ako ne e tajna
Тоа што Советски Сојуз и Варшавски Пакт не успеаа да го постигнат 45 (ЧЕТИРИЕСЕТ И ПЕТ) години, САД и НАТО успеаа да го постигнат за помалку од 3 (ТРИ) години: тотално економско и политичко потчинување на Европа.Европа ќе плаќа, Америте ќе управуваат а подмладокот на Нато ќе умира.
БРАВОо!Да, веќе 15 години, на 3 пати повеќе Американски избори имам гласано него на Македонски.
Просечен Македонец е поверодостоен израз.БРАВОо!
Е тоа е вистински Македонец.
2016 Trump, 2020 Trump, 2024 TrumpI za koj glasass ako ne e tajna
2016 Trump, 2020 Trump, 2024 Trump
Едино за гувернер првиот пат го гласав Murphy како Демократ, оти Christie беше идиот.
БРАВОо!
Пробував, ама од конзулат не ни враќаат на прашања и известувања и правила за гласање.Просечен Македонец е поверодостоен израз.
Вистинскиот Македонец ќе гласа и во матичната држава и во странство, како што прават рамковнистите.
Правилото ти е едноставно:Пробував, ама од конзулат не ни враќаат на прашања и известувања и правила за гласање.
Сериозен си, нели?...БРАВОо!