Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Рома делува моментално како ужас без крај. Зад сцената бог знај шо се дешава, не се знае ни кој јади ни кој пие.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.280
Поени од реакции
3.312
Рома делува моментално како ужас без крај. Зад сцената бог знај шо се дешава, не се знае ни кој јади ни кој пие.
Мене срам ме фаќа каков третман Хумелс има ...Секој еден што прати фудбал прашува што е со Матс ?
Згора на тоа чорлено Дибала не го повикал за утре..3 натпревари не го зема.
Каков кикс беше тоа со ДДР :facepalm:
Уста не ми се отвора за фудбал и Рома..

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Мене срам ме фаќа каков третман Хумелс има ...Секој еден што прати фудбал прашува што е со Матс ?
Згора на тоа чорлено Дибала не го повикал за утре..3 натпревари не го зема.
Каков кикс беше тоа со ДДР :facepalm:
Уста не ми се отвора за фудбал и Рома..
Jaс мислам дека и ДДР беше само полусезонско чудо искрено.

Рома ако размислува нешто посериозно треба да си земи класа тренер а има моментално 2ца Италијанци слободни кои можат да ја стабилизираат (Алегри, Манчини). Прво стабилизација па после мислење на останати работи...ама ако не чини главата џабе е се

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.280
Поени од реакции
3.312

Рома ако размислува нешто посериозно треба да си земи класа тренер а има моментално 2ца Италијанци слободни кои можат да ја стабилизираат (Алегри, Манчини). Прво стабилизација па после мислење на останати работи...ама ако не чини главата џабе е се
Па добро грото така го оценуваат ДДР како и ти..Но тој ДДР дојде во општ хаос после Мурџо и извади максимум до душа за една полу сезона..
Е сега на истиот тој ДДР не му беше дадена вистинска шанса во новава сезона..после 4 кола во кој 1 пораз тие го бркаат..Зошто ? Па играчите му дојдоја во 5 до 12 ни припреми имаше со новајлиите ни ништо..Па чекај бе ваму му даваат 3 годишен договор а за 1 месец го ногираат.. И се тоа во ред и да продолжеше таа лоша серија на рез па донеси тренер од калибарот на Тухел,Алегри,Терзич и слични ( тогаш Манчо беше во Арабија )..И сега они не носат име пази психопатон и манијакон јуриќ го носат..Боље остаби го Даниеле пичка му матер..
Да ќе има чистка во управата, ваљда и Карневали се спомнува да пристигне во Рим..
Како и да е американциве појма немаа пд водење клуб..ја изгубија и публиката за жал..

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.986
Поени од реакции
5.604

Со сета должна почит за она што го направи Алегри за Јувентус, но мое мислење е дека Алегри не е способен да стабилизира состав. Алегри е супер тактичар, но дека ќе биде човек кој би стабилизирал состав а особено Рома во оваа ситуација во која се наоѓа мислам дека е невозможно, дури мислам дека е полошо решение и од самиот Јурич (во моментов).

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Со сета должна почит за она што го направи Алегри за Јувентус, но мое мислење е дека Алегри не е способен да стабилизира состав. Алегри е супер тактичар, но дека ќе биде човек кој би стабилизирал состав а особено Рома во оваа ситуација во која се наоѓа мислам дека е невозможно, дури мислам дека е полошо решение и од самиот Јурич (во моментов).
Можеби не велам не, муабетот е дека имаат избор моментално.

Мислам дека кој и да дојдеше после ДДР ќе го иначе истиот ефект, за другиот дел дека потпиша 3 год договор па клоца ми манаја е во право. Хаос е ова во Рома од епски размери.

Јас мислам Гасперини е измислен за Рома иако е скоро невозможно да си оди од Аталанта. Некако ми се скроени еден за друг

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.986
Поени од реакции
5.604
Можеби не велам не, муабетот е дека имаат избор моментално.

Мислам дека кој и да дојдеше после ДДР ќе го иначе истиот ефект, за другиот дел дека потпиша 3 год договор па клоца ми манаја е во право. Хаос е ова во Рома од епски размери.

Јас мислам Гасперини е измислен за Рома иако е скоро невозможно да си оди од Аталанта. Некако ми се скроени еден за друг
Гасперсон, реално, и е индиго на она по што е препознатлива Рома, или барем беше препознатлива, но во овој случај и со оваа поставеност, Гасперсон треба да се случи чудо да замини од Аталанта...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.439
Поени од реакции
87.127
:sramezliv:

Рома очекувам да биде повеќе од солидна, нападот им е јак, а и Де Роси им е тренер кој ужива голем авторитет во клубот, типувам на битка за топ 4, па ако им тргне зошто и не за Скудетото... why not.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425

Ќе се изгори некој дебело… Манчестер ќе го купи наредно лето можеби :pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.648
Поени од реакции
11.757
Потребно е едно мирољубиво реми сега за да се замрси табелата :icon_lol:
6 екипи ќе бидат на 2 бода разлика напикани. Штета што не победи Милан, ќе имаа шанса и тие да се вмешаат

Kajgana Shop

На врв Bottom