DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
- Член од
- 6 април 2010
- Мислења
- 19.583
- Поени од реакции
- 17.425
Лоша работа искрено со агенции најмување да бараат тренер бар според мене.Не бе, Паратичи ги советувал од Лондон, сериозно
Лоша работа искрено со агенции најмување да бараат тренер бар според мене.Не бе, Паратичи ги советувал од Лондон, сериозно
Место да си игра со внуците пес, он сега ќе си игра у живо плејстејшн.Раниери се враќа од пензија за да виси тренер на Рома
6 месечен договор ќе потпиши наводно. Рома е вечна љубов на Раниери и единствен клуб поради кој би се нафатил да излези од пензија. Плус Раниери не е воопшто полош тренер од твојата љубов Пиоли на пример.Ова е само привремено решение,на Рома им треба сосема друг тренер.
Раниери не е и така лош избор за да го смири бродот и на 6 месечен договор мислам дека не е лошо решение, па од лето со нов тренер Јово на ново ќе си почнат ако земат некој како Манчини, Алегри и остали. Ма да типувам на Де Зерби кој е пред бркање од Марсеј.Место да си игра со внуците пес, он сега ќе си игра у живо плејстејшн.
Море арно рече @Borrigol22!
Само ремонт!
Нема фудбал во овие мрсулковци!
А и фридкиновци предолго ги преќутуваме. Го упропастија името и клубот!
Доста го тупиш со овој, неговите дома не сакаат врата да му отворат, а не пак некој клуб да го донесе... Еве гледам колку тимови се потепаа по него да го заангажираат и да му ја гледаат таа мртва фаца лепрозна полураспадната крај аут линијата.ќе си почнат ако земат некој како Манчини, Алегри и остали
абе медиумите два дена полемизираа за тоа дали Фридкинс дошле у Рим или се у Лондон, а не па да погодат дали преку агенција барале имиња за тренерЛоша работа искрено со агенции најмување да бараат тренер бар според мене.
Одмори бе малце оди воздух земи издиши не биди клошар.Доста го тупиш со овој, неговите дома не сакаат врата да му отворат, а не пак некој клуб да го донесе... Еве гледам колку тимови се потепаа по него да го заангажираат и да му ја гледаат таа мртва фаца лепрозна полураспадната крај аут линијата.
Сигурно не се дише сега во Чаир.Одмори бе малце оди воздух земи издиши...
Провери види.Сигурно не се дише сега во Чаир.
Како и во Струмица.
Треба да дојдеме кај вас, белки под Пелистер е почисто.
Фризурава сама ти вика " падна системот дечко, дојди утре ".