Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Ова е само привремено решение,на Рома им треба сосема друг тренер.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.731
Поени од реакции
10.454
Раниери се враќа од пензија за да виси тренер на Рома :cuc:

Место да си игра со внуците пес, он сега ќе си игра у живо плејстејшн.
Море арно рече @Borrigol22!
Само ремонт!
Нема фудбал во овие мрсулковци!
А и фридкиновци предолго ги преќутуваме. Го упропастија името и клубот!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Ова е само привремено решение,на Рома им треба сосема друг тренер.
6 месечен договор ќе потпиши наводно. Рома е вечна љубов на Раниери и единствен клуб поради кој би се нафатил да излези од пензија. Плус Раниери не е воопшто полош тренер од твојата љубов Пиоли на пример.
Автоматски споено мислење:

Место да си игра со внуците пес, он сега ќе си игра у живо плејстејшн.
Море арно рече @Borrigol22!
Само ремонт!
Нема фудбал во овие мрсулковци!
А и фридкиновци предолго ги преќутуваме. Го упропастија името и клубот!
Раниери не е и така лош избор за да го смири бродот и на 6 месечен договор мислам дека не е лошо решение, па од лето со нов тренер Јово на ново ќе си почнат ако земат некој како Манчини, Алегри и остали. Ма да типувам на Де Зерби кој е пред бркање од Марсеј.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.439
Поени од реакции
87.123
ќе си почнат ако земат некој како Манчини, Алегри и остали
Доста го тупиш со овој, неговите дома не сакаат врата да му отворат, а не пак некој клуб да го донесе... Еве гледам колку тимови се потепаа по него да го заангажираат и да му ја гледаат таа мртва фаца лепрозна полураспадната крај аут линијата.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Лоша работа искрено со агенции најмување да бараат тренер бар според мене.
абе медиумите два дена полемизираа за тоа дали Фридкинс дошле у Рим или се у Лондон, а не па да погодат дали преку агенција барале имиња за тренер :)
За Мурињо немаше ниту една шпекулцаија кога утрото објавија дека е официјално како пример ти давам.

Како и да е, Раниери е најдобар избор за ова што го сметам привремено решение, нормално ако по некое чудо извори ЛШ, дали преку првенство или Лига Европа зошто да не му го профолжат договорот.
И секако е најдобро решение од сите што се спомнуваа до сега, да стави ред во оваа раштимана банда, да донесе некој мир у куќа. Кога беше способен 2010 година на полувреме у римско дерби да ги извади Де Роси и Тоти на негативен резултат од 2-0 за на крај да тепа 3-2, не гледам зошто не би се справил со овие вошкарите мртви на чело со Пелегрини, Кристанте и Манчини

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Доста го тупиш со овој, неговите дома не сакаат врата да му отворат, а не пак некој клуб да го донесе... Еве гледам колку тимови се потепаа по него да го заангажираат и да му ја гледаат таа мртва фаца лепрозна полураспадната крај аут линијата.
Одмори бе малце оди воздух земи издиши не биди клошар.

Тие се италијански тренери, кој да го кажам Козми ?

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.280
Поени од реакции
3.311
Секој навивач на Рома треба да биде благодарен што имаме човек,навивач,борец,вљубеник како Ранко во Рома..
Единствен што се нафати да гаси пожар во оваа калакурница од клуб само поради љубовта према Рома..
И не се филмајте за Алегриевци , Сарковци,Крофнари,Терзичи..
Дел од нив си земаат сеуште огромна плата која Рома во моментов не е способна да им ја подмири со тоа што ДДР и Јурко се на платен список а сега и Ранко кој веројатно за лепе очи ќе работа во тригорија..
Дел бараат високи примања а некои си бараат здрава средина по можност од лето да почнат со работа..
Па боље Ранко до мај него ли Тен Хаг,Лампард или Потер драги мои со мрсен долгорочен договор..
Сезоната господ не може да ни ја спаси веќе, едино прекј ЛЕ останува промил шанса за ЛШ..
Пусти сонови влажни у пм нека иде..:(

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.165
Поени од реакции
18.187
Одмори бе малце оди воздух земи издиши...
Сигурно не се дише сега во Чаир.
Како и во Струмица.

Треба да дојдеме кај вас, белки под Пелистер е почисто.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.984
Поени од реакции
5.599
"Ljajić se u Fiorentini često šalio sa Lucom Toniem jer je bio spor i ponekad je loše primao loptu...
Često mu je govorio: "Vidi ovo, kako ja primam loptu?"
Onda ga je jednog dana Luca upitao: "Ademe, koliko si golova postigao otkad si u Fiorentini?"
A Ljajić je odgovorio: "sedam".
Tada mu je Luca rekao: "Zabio sam sedam golova u samo nedelju dana..."
I bila je istina ? U sedam dana Luca je postigao hat-trick u dva dvoboja, jer je bila utakmica sredinom nedelje.

Tada je Luca pojasnio: "Ademe, zapamti da ja loše primam loptu zbog kopački koje su malo krute, jer tu još ima zlata..."
Osvrćući se na činjenicu da je osvojio zlatnu kopačku.

Emiliano Viviano

Kajgana Shop

На врв Bottom