- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 7.383
- Поени од реакции
- 25.895
Кое е најдобро засилување до сега?
Според мене Суле во Рома со оглед на цената и потенцијалот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кое е најдобро засилување до сега?

), а нападот е помизерен од прошла сезона, пред се ради тоа што цело време ќе се осфрнуваат на Влаховиќ и Јилдиз кој реално колку и да е талент, е сеуште дете. Киеза не мораа потполно да го избацат од тимот, а и од Соуле не требаше толку лесно да се откажат. Останува на Мота да го состави тимот и играта, јас сум оптимист, ќе се форсира друга игра од оној канцер што го гледавме 3 години под Алегри. Топ4 пласман и битка за Скудетото се реална опција

Зиркзи или Фофана според менеКое е најдобро засилување до сега?

Зиркзи или Фофана според мене![]()
Бар да беше, боље мистер икс да го чекам од Галијани него да ги гледам циганиве амерички како се ценкаат за секое евро.Среќна Нова 2010
Бар да беше, боље мистер икс да го чекам од Галијани него да ги гледам циганиве амерички како се ценкаат за секое евро.
А мистер икс не беше сам у 2010 туку беа двајца, Ибра и Робињо.

Поголем досетко од тебе нема, затоа се криеше од прошлата тема цело лето да ти ги заборават бламспертизите.Прегледај го приврзокот 426252
За некоја недела, кога ќе биде ждрепката за ЛШ, немој да заборавиш да прашаш со кого се паднале Манчестер Јунајтед и Челзи.
Да заокружиш со досетливоста и хуморот.