Мене срам ме фаќа каков третман Хумелс има ...Секој еден што прати фудбал прашува што е со Матс ?Рома делува моментално како ужас без крај. Зад сцената бог знај шо се дешава, не се знае ни кој јади ни кој пие.
Jaс мислам дека и ДДР беше само полусезонско чудо искрено.Мене срам ме фаќа каков третман Хумелс има ...Секој еден што прати фудбал прашува што е со Матс ?
Згора на тоа чорлено Дибала не го повикал за утре..3 натпревари не го зема.
Каков кикс беше тоа со ДДР
Уста не ми се отвора за фудбал и Рома..
Па добро грото така го оценуваат ДДР како и ти..Но тој ДДР дојде во општ хаос после Мурџо и извади максимум до душа за една полу сезона..Jaс мислам дека и ДДР беше само полусезонско чудо искрено.
Рома ако размислува нешто посериозно треба да си земи класа тренер а има моментално 2ца Италијанци слободни кои можат да ја стабилизираат (Алегри, Манчини). Прво стабилизација па после мислење на останати работи...ама ако не чини главата џабе е се
Со сета должна почит за она што го направи Алегри за Јувентус, но мое мислење е дека Алегри не е способен да стабилизира состав. Алегри е супер тактичар, но дека ќе биде човек кој би стабилизирал состав а особено Рома во оваа ситуација во која се наоѓа мислам дека е невозможно, дури мислам дека е полошо решение и од самиот Јурич (во моментов).Jaс мислам дека и ДДР беше само полусезонско чудо искрено.
Рома ако размислува нешто посериозно треба да си земи класа тренер а има моментално 2ца Италијанци слободни кои можат да ја стабилизираат (Алегри, Манчини). Прво стабилизација па после мислење на останати работи...ама ако не чини главата џабе е се
Можеби не велам не, муабетот е дека имаат избор моментално.Со сета должна почит за она што го направи Алегри за Јувентус, но мое мислење е дека Алегри не е способен да стабилизира состав. Алегри е супер тактичар, но дека ќе биде човек кој би стабилизирал состав а особено Рома во оваа ситуација во која се наоѓа мислам дека е невозможно, дури мислам дека е полошо решение и од самиот Јурич (во моментов).
Гасперсон, реално, и е индиго на она по што е препознатлива Рома, или барем беше препознатлива, но во овој случај и со оваа поставеност, Гасперсон треба да се случи чудо да замини од Аталанта...Можеби не велам не, муабетот е дека имаат избор моментално.
Мислам дека кој и да дојдеше после ДДР ќе го иначе истиот ефект, за другиот дел дека потпиша 3 год договор па клоца ми манаја е во право. Хаос е ова во Рома од епски размери.
Јас мислам Гасперини е измислен за Рома иако е скоро невозможно да си оди од Аталанта. Некако ми се скроени еден за друг
Рома очекувам да биде повеќе од солидна, нападот им е јак, а и Де Роси им е тренер кој ужива голем авторитет во клубот, типувам на битка за топ 4, па ако им тргне зошто и не за Скудетото... why not.