dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.291
- Поени од реакции
- 9.401
Еми 2 пати мењаме секако им следува.Гледам дека не сте поштувале ред
Еми 2 пати мењаме секако им следува.Гледам дека не сте поштувале ред
Нема врска тоа кај нив ке запали машината за месец два и ке тера до крај на сезонаМи делува дека им Пеп има кажано на Сити дека ке си оди. Не гледам друга причина да наредат 4 порази по ред.
Како нешто ново да е оваа.Оваа криза им се наговестуваше од минатата сезона, среќа имаа шо Арсенал се распадна па замачкаа очи со титулата.
Нели Вокер јавно кажува дека има проблеми со менталитетот на некои играчи, тешко дека ова ке се случи. Проблеми со Фоден, Грилиш не може да остане здрав, исто и Де Брујне, Халанд не е на ниво, Родри аут цела сезона, крпат одбрана со овој Пуси и Луис. Гвардиол главен стрелец. Не верувам. За мене, пул е прв фаворит.Нема врска тоа кај нив ке запали машината за месец два и ке тера до крај на сезона
А што ги спречува да се засилат во јануари?Нели Вокер јавно кажува дека има проблеми со менталитетот на некои играчи, тешко дека ова ке се случи. Проблеми со Фоден, Грилиш не може да остане здрав, исто и Де Брујне, Халанд не е на ниво, Родри аут цела сезона, крпат одбрана со овој Пуси и Луис. Гвардиол главен стрелец. Не верувам. За мене, пул е прв фаворит.
И мене ми делува дека ова е последна сезона на Пеп. Ако не се лажам ни он ни Халанд не продужија договор (за Халанд не сум сигурен, ме мрзи да гуглам), КДБ 100% иде у Арабија летоска, требаше и летово реално ама не излезе работата, Бернардо веќе две години е на излезна врата само гревовите Барса немаа кеш да го купат, исто така летово 0 играчи купија, само оној Савињо и Мекати, мада овој вториот мислам го вратија од позајмица, така да некако мислам дека се спрема заминување на Пеп и битните играчи на Сити. А и ваљда (мое мислење, не мора да е точно) се свесни дека ќе јадат казна па затоа никого не купија и не продолжуваат договори на битни играчи.Ми делува дека им Пеп има кажано на Сити дека ке си оди. Не гледам друга причина да наредат 4 порази по ред.
И Данте исто неможе да веруваИ мене ми делува дека ова е последна сезона на Пеп. Ако не се лажам ни он ни Халанд не продужија договор (за Халанд не сум сигурен, ме мрзи да гуглам), КДБ 100% иде у Арабија летоска, требаше и летово реално ама не излезе работата, Бернардо веќе две години е на излезна врата само гревовите Барса немаа кеш да го купат, исто така летово 0 играчи купија, само оној Савињо и Мекати, мада овој вториот мислам го вратија од позајмица, така да некако мислам дека се спрема заминување на Пеп и битните играчи на Сити. А и ваљда (мое мислење, не мора да е точно) се свесни дека ќе јадат казна па затоа никого не купија и не продолжуваат договори на битни играчи.
Ливерпул и мене ми е прв фаворит и тоа го зборам уште од почеток на сезона зашо дури и нивни фанови не веруваа во тоа, до негде и оправдано зашо имаат нов тренер.