Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.889
Поени од реакции
1.334
Au odbranava na City e ocaj... celo vtoro Mitoma nikoj ne go cuva.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.844
Брајтон го отвори како паштета на Сити во второто полувреме.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Ми делува дека им Пеп има кажано на Сити дека ке си оди. Не гледам друга причина да наредат 4 порази по ред.
Нема врска тоа кај нив ке запали машината за месец два и ке тера до крај на сезона

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.515
Оваа криза им се наговестуваше од минатата сезона, среќа имаа шо Арсенал се распадна па замачкаа очи со титулата.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.067
Нема врска тоа кај нив ке запали машината за месец два и ке тера до крај на сезона
Нели Вокер јавно кажува дека има проблеми со менталитетот на некои играчи, тешко дека ова ке се случи. Проблеми со Фоден, Грилиш не може да остане здрав, исто и Де Брујне, Халанд не е на ниво, Родри аут цела сезона, крпат одбрана со овој Пуси и Луис. Гвардиол главен стрелец. Не верувам. За мене, пул е прв фаворит.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Нели Вокер јавно кажува дека има проблеми со менталитетот на некои играчи, тешко дека ова ке се случи. Проблеми со Фоден, Грилиш не може да остане здрав, исто и Де Брујне, Халанд не е на ниво, Родри аут цела сезона, крпат одбрана со овој Пуси и Луис. Гвардиол главен стрелец. Не верувам. За мене, пул е прв фаворит.
А што ги спречува да се засилат во јануари?
Топеле над десет бода разлика така да рано е да се отпишат

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.656
Ми делува дека им Пеп има кажано на Сити дека ке си оди. Не гледам друга причина да наредат 4 порази по ред.
И мене ми делува дека ова е последна сезона на Пеп. Ако не се лажам ни он ни Халанд не продужија договор (за Халанд не сум сигурен, ме мрзи да гуглам), КДБ 100% иде у Арабија летоска, требаше и летово реално ама не излезе работата, Бернардо веќе две години е на излезна врата само гревовите Барса немаа кеш да го купат, исто така летово 0 играчи купија, само оној Савињо и Мекати, мада овој вториот мислам го вратија од позајмица, така да некако мислам дека се спрема заминување на Пеп и битните играчи на Сити. А и ваљда (мое мислење, не мора да е точно) се свесни дека ќе јадат казна па затоа никого не купија и не продолжуваат договори на битни играчи.

Ливерпул и мене ми е прв фаворит и тоа го зборам уште од почеток на сезона зашо дури и нивни фанови не веруваа во тоа, до негде и оправдано зашо имаат нов тренер.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
И мене ми делува дека ова е последна сезона на Пеп. Ако не се лажам ни он ни Халанд не продужија договор (за Халанд не сум сигурен, ме мрзи да гуглам), КДБ 100% иде у Арабија летоска, требаше и летово реално ама не излезе работата, Бернардо веќе две години е на излезна врата само гревовите Барса немаа кеш да го купат, исто така летово 0 играчи купија, само оној Савињо и Мекати, мада овој вториот мислам го вратија од позајмица, така да некако мислам дека се спрема заминување на Пеп и битните играчи на Сити. А и ваљда (мое мислење, не мора да е точно) се свесни дека ќе јадат казна па затоа никого не купија и не продолжуваат договори на битни играчи.

Ливерпул и мене ми е прв фаворит и тоа го зборам уште од почеток на сезона зашо дури и нивни фанови не веруваа во тоа, до негде и оправдано зашо имаат нов тренер.
И Данте исто неможе да верува

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Рано претпоставки кој како ќе заврши, лани кокошките беа први по 10 кола па ни 4то не завршиа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ливерпул е како Арсенал пред 2 сезони. Ќе им се скрши гранката кога тогаш. :angel:

Kajgana Shop

На врв Bottom