- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.620
- Поени од реакции
- 3.972
Ok moeto iskustvo so 4 broevi se aktivira 3godini samo super200,znaci transkacija 1 na 360dena,Brisenjeto na karticata voopsto nema vrska eve i zosto , jas pustiv 200 denari kako gostin , normalno kriminalnata kompanija odma ja snimi kartickata vo sistem iako sum gostin , vo rok ne poveke od 2 minuti se javiv ja izbrisaa kartickata i sepak za 2 dena napraven e obid za kupuvanje na internet so mojata karticka , i sto ako e izbrisana ?????
Автоматски споено мислење:
Ama i ti kako konj preku k. si mi so toj OTP , tolku si pismen jas ubavo napisav ama za toj sto moze i saka da razbere . verglas vo mesto ,koj spomna deka kaj lajka procedurata so kupuvanje na paketot ne zavrsuva ispravno ??? procedurata e ok problem e vo pozadinata sto se slucuva kaj niv.
a kaj tie sto ima obid za kupuvajne imaat povejke transakcii ,dopolnivajne kredit,online Bundle itn,odnosno povejke transakcii vo godinata, kaj mene od site broevi se izbrisani posle transakcija kartickata so povik 1212,nemase ni obidi za naplata od 3 banki Stb,Kb,i Halk .....dali slucajno/koincidencija ne znam