Lycamobile Македонија

Член од
29 август 2008
Мислења
5.664
Поени од реакции
4.031
Pokraj site problemi ,poeftina opcija od lycamobile nema,(mtel 2500mkd,so 5gb bez sms)Prodolzen i 3ti broj na super200/12m,ostanuva uste posledniot na 01.01.2025.
Plajkajne preku app, od Stb stasuva otp i po sms i po email(mozebi bidejki brzo mise azurirani podatoci vo banka)
Utre od 09h uste 1212 da se izbrisi kartickata od sistem i dodeka trae ok,koga ke nema ke barame dr,alternativa ....

Attachments

Член од
15 јануари 2020
Мислења
597
Поени од реакции
1.980
IMG_9955.jpeg Странава боите фонтот како индиец со даунов синдром да ја правел.
Како бе внесувате картички и податоци на вакви страни.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.965
Поени од реакции
7.612
Pokraj site problemi ,poeftina opcija od lycamobile nema,(mtel 2500mkd,so 5gb bez sms)Prodolzen i 3ti broj na super200/12m,ostanuva uste posledniot na 01.01.2025.
Plajkajne preku app, od Stb stasuva otp i po sms i po email(mozebi bidejki brzo mise azurirani podatoci vo banka)
Utre od 09h uste 1212 da se izbrisi kartickata od sistem i dodeka trae ok,koga ke nema ke barame dr,alternativa ....
Pak ti so propaganda? :pos: :pos: :pos: :pos:
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 434790Странава боите фонтот како индиец со даунов синдром да ја правел.
Si stavame rozovo- crveni naochari:D:D

Член од
29 август 2008
Мислења
5.664
Поени од реакции
4.031
Pak ti so propaganda? :pos: :pos: :pos: :pos:

Si stavame rozovo- crveni naochari:D:D
Nee na odmet i sega se razbira .....

Прегледај го приврзокот 434790Странава боите фонтот како индиец со даунов синдром да ја правел.
Daj mi druga alternativa, jas prv ke se portiram ...

Od stopanska banka Sk,javeno vo call centarot,praso za situacijava ,vikaat stom ti isprajkame otp za naplata nema problem za transakcijata,vika platete si i vrajkaj limit 0, nemas problem, ako ima obidi neuspesni/uspesni za naplata na odredena sum ke ni se javite 24/7,e brojot nie ke prevzememe drugi merki,ako vi se naplati suma koja vie ne ste ja napravile parite ke vi se vratat,i ke se blokiraat tie transakcii ....
Stopanska mi kazuva deka e se ok,nekoj tuka vika kako ostavate podatoci na XXX.!!!
Imam i primer; samo da ne odam off topic, imav problem so plajkajne kon Evn ...

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.962
Поени од реакции
5.821
Daj mi druga alternativa, jas prv ke se portiram ...
Ќе ти каже дека таа друга алтернатива е дуополот А1 - Телеком иста тарифа по 4 пати повисока цена.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.962
Поени од реакции
5.821
Samo realnosta se obidov na naj obicen nacin da ja interpretiram....
Oваа ситуација е слична кога Макпетрол го изгуби монополот на пазарот за горива кој го држеше благодарение на Бранко Црвенковски и неговата криминална банда бидејки Лукоил влезе и почна да продава горива по пониска цена а со квалитет на истите што ги продава на германски пазар па овие почнаа да фрлаат дрва и камења по конкуренцијата затоа што завршија нивните далавери што ги правеа по бензинските пумпи.

Член од
30 ноември 2014
Мислења
160
Поени од реакции
224
Ако купам некоја од опцијата, со времетраење од 6 месеци, дали после тие 6месеци, јас ќе можам да уплатам пак 6 месеци по иста цена?

Како пример, ќе ја земам Lyca Mega S.
6 месеци времетраење = 1700 денари.
После овие 6 месеци, пак ќе може да се активира ли за 1700?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.664
Поени од реакции
4.031
Ако купам некоја од опцијата, со времетраење од 6 месеци, дали после тие 6месеци, јас ќе можам да уплатам пак 6 месеци по иста цена?

Како пример, ќе ја земам Lyca Mega S.
6 месеци времетраење = 1700 денари.
После овие 6 месеци, пак ќе може да се активира ли за 1700?
Mozi 6m/180 denovi ,posle 180 tiot den, mozes pak istiot paket za kolku sakas da go aktiviras 3/6/12m, samo treba tekovniot da pomini

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.965
Поени од реакции
7.612

Kajgana Shop

На врв Bottom