- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.620
- Поени од реакции
- 3.972
Nema vrska lycamobile so plajkajneto bezbedno/nebezbedno toa treba da si go pravi bankata(se sto e povrzano so bezbednost)Otp kod nikogas ne mi bara koga kupuvam na aliexpress , cesto pati i na drugi stranici ne bara a od druga strana bara na treti , mi se slucuvalo i na evn koga plakam da nema otp a vo site slucai transakciite pominuvaat normalno , na Lyca koga plakav so karticka mi stigma otp kod se normalno si pomina , problemot e vo toa sto so podatocite od tvojata karticka koga plakas site podatoci nekoj gi gleda i potoa istite gi zloupotrebuva
Автоматски споено мислење:
Ne mi e jasno sto sakas da kazes deka na lycamobile e bezbedno online plakanje so karticka ako dobies otp ?
Jas vikam nikade nee bezbedno onLine plajkajne, ama koga ti stasuva Otp za 50% si posiguren deka toa e toa...
Keep dreaming...Ne se zamaraj, coeko e platen od Lyca da gi fali. Neli gledas deka samo na temava pisuva, i ocite ke ti gi iskopa samo ako pisis nekoja kritika za lyca.....
Golema greska si,ako e kako sto vikas da znam deka mtel veke gi kupil ne bi aktiviral pak 12m,paket na lyca sim....Ne se zamaraj, coeko e platen od Lyca da gi fali. Neli gledas deka samo na temava pisuva, i ocite ke ti gi iskopa samo ako pisis nekoja kritika za lyca.....
Koe falejne koj bakraci, se gleda kade dobivas se za najmalce pari sto tuka ima da se fali/kritikuva, koga imase pad na lyca i kaj mene nemase mreza jas ne bev izemen od situacijata .....Ne tropajte raboti za koi nee taka
Последно уредено: