UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Почнаа веќе лајнава, кој ќе ги трпи сега..
Читајте ги ѓупците во коментарите, ццц каква раса ејјј.

Кога го читам уште на оние постовите каде што бранат некој ѓуптин, кликаш на профилот нивни - Мадагаскар кај лавот в дупка живеј ама битно опис - Man City, Barca, Pep and Chelsea foreva’ добиваш нагон за концентрационен логор и добра серка…

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.067
A бе каков расизам, гледај дека најголемиот дел од новинариве што гласале за Златната топка имаат црнци во топ 5 играчи по гласови.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
A бе каков расизам, гледај дека најголемиот дел од новинариве што гласале за Златната топка имаат црнци во топ 5 играчи по гласови.
Тактички се ставени тие, да се има покритие :pos:
Автоматски споено мислење:

Јас не знам шо толку плака, нели знае дека една година се назад со наградава, догодина ќе му ја дадат на него место на некој друг.

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
⚪Vinicius Jr: "I know many people never wanted me to win the Ballon D'or, well I didn't win it , hopefully they're happy now.

Despite my stats, trophies, and personal accolades, they still gave the award to someone else. I don't want to say I was robbed however my achievements could've spoken .

I was confused & disappointed when the news reached us. I even wondered if their decision had anything to do with my race but it's okay I will work harder like never before. I'll do it 10x if I have to, they're not ready, he added while crying.

1730544664016.png

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.515
Повеќе од 200 жртви има, не е баш за заебанција. Меѓу нив и поранешен играч на Валенсија во младинските категории.

Screenshot_20241102_160948_Chrome.jpg

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
Повеќе од 200 жртви има, не е баш за заебанција. Меѓу нив и поранешен играч на Валенсија во младинските категории.

Прегледај го приврзокот 433880
Над 2000 исчезнати, и сите истиот муабет го велат дека бројките не се ни приближно колку што се кажува по медиумите, немале храброст да објават точна бројка.
Ужасни сцени се вртат по медиуми

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.853
Поени од реакции
12.940
⚪Vinicius Jr: "I know many people never wanted me to win the Ballon D'or, well I didn't win it , hopefully they're happy now.

Despite my stats, trophies, and personal accolades, they still gave the award to someone else. I don't want to say I was robbed however my achievements could've spoken .

I was confused & disappointed when the news reached us. I even wondered if their decision had anything to do with my race but it's okay I will work harder like never before. I'll do it 10x if I have to, they're not ready, he added while crying.

Прегледај го приврзокот 433866

Иншалах Халанд 1000 гола да се истури сезонава и со прстот вуста пак наредна.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
2.387

Прегледај го приврзокот 433866
Кога почнала репрезентативната пауза? :icon_lol:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.057

Прегледај го приврзокот 433880
Над 2000 исчезнати, и сите истиот муабет го велат дека бројките не се ни приближно колку што се кажува по медиумите, немале храброст да објават точна бројка.
Ужасни сцени се вртат по медиуми
Еве и сликовито што се има десено. САмо 200 жртви ни мене не ми се верува да има.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.853
Поени од реакции
12.940
Прашање е дали ќе го стигне Ѓокерес сезонава.
Знам, само преку таквото од пицајзлава. Па уште забави имал припремено во Бразил и Шпанија :pos:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
Знам, само преку таквото од пицајзлава. Па уште забави имал припремено во Бразил и Шпанија :pos:
Сите Бразилци се ист крој, забави, жени, алкохол и они и без причина ќе си тераат тој филм...единствен беше Кака.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Сите Бразилци се ист крој, забави, жени, алкохол и они и без причина ќе си тераат тој филм...единствен беше Кака.
А него го остави жена му, бидејќи не и бил интересен :D

Kajgana Shop

На врв Bottom