UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.424
Поени од реакции
13.477
Затоа што лакт од позади е фаул. Гарантирам со глава да паднеше Ким дека ќе досудеше фаул. Баш и во студиото на Арена се чудеа како не изреагира ВАР, барем ако ништо друго да го повикаа да гледа, ама ваљда проценија дека нема очигледна грешка, друго објаснување нема.

Ако си играл фудбал, макар и рекреативно, ваљда знаеш што значи ти да скокаш а некој лакт на грб да ти постави, автоматски те вади од положба и често пати и до повреда доаѓало у вакви ситуации.
Автоматски споено мислење:

Не негирам за слабите игри на Ким, ама лакт од позади и изместување од положба е фаул, барем јас откако следам фудбал. Не дека под дифолт мора лакт да му забие у грб како нож, нели...
Имам тренирано фудбал и знам што значи удар при скок. Ама у овој случај сум убеден дека немаше никаква употреба на сила. Ким скокна прерано и Фермин само ја постави раката.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.334
Поени од реакции
26.274
Некаде до околу 30-та минута иако Барса поведе и иако после 1:1 беше, се чинеше дека Баерн ја имаат контролата и дека ќе победат, само прашање со колку разлика, такво чувство имав гледајќи, за да до 45-та мин. со двата погодици Барса и аматерските грешки на индивидуалци од Баерн доведат до резултат од 3:1 на полувреме.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.812
Некаде до околу 30-та минута иако Барса поведе и иако после 1:1 беше, се чинеше дека Баерн ја имаат контролата и дека ќе победат, само прашање со колку разлика, такво чувство имав гледајќи, за да до 45-та мин. со двата погодици Барса и аматерските грешки на индивидуалци од Баерн доведат до резултат од 3:1 на полувреме.
До сеа Баерн оваа сезона со сите посериозни противници не личеше на озбилна екипа и гигант. Со Волфсбург гости тепаа некако ама можеа уште 2-3 гола да примат сигурно, со Ајнтрахт гости подобри беа ама 3 комада си ги примија, со Левер дома 1-1, оваа не ја гледав ама и таму изгледа ништо специјално, со Вила гости дното и пораз 1-0, еве и вчера со Барса фијаско. Од друга страна послабите противници ги меле со големи разлики, така да не знам човек што да мисли за овој Баерн. Некако се гледа дека им фалат играчи, нарочито во одбрана и среден ред. А да, и Штудгарт ги заборавив, нив ги преслушаа викендов.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Се согласувам целосно, секој напад беше опасност по голот на Барса. Некогаш нијанси го менуваат текот на натпреварот.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.785
Поени од реакции
1.698
Колку е за никаде Звезда и Српскиот фудбал, еден полураспаднат Динамо има повеќе бодови од нив, со некој момент на инспирација на Ристовски и некој полурасположен Јапонец, со заменски тренер на трибини, со 100годишен Адеми. Za ne povjerovati.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.640
На толку играчи со слаби перформанси во Реал сезонава они за Ендрик се фатија хахаха.
Автоматски споено мислење:

Иначе додека сите ги пратиме Миовски и Елмас дали и колку минути ќе изиграат, некој си жнее на десен бек. :cool:

Прегледај го приврзокот 433135
Кој го ебе ја остави репката на цедило

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Колку е за никаде Звезда и Српскиот фудбал, еден полураспаднат Динамо има повеќе бодови од нив, со некој момент на инспирација на Ристовски и некој полурасположен Јапонец, со заменски тренер на трибини, со 100годишен Адеми. Za ne povjerovati.
Полураспаднат? Со Батурина и Сучиќ кои имаат breakout сезона и играа на неколку класи повиско ниво тешко да е полураспаднат. Нит Јапонецот, нит Ристовски се играчи од чиј момент на инспирација зависи Динамо.

Нека не ве лажат тие 9-2. Друг тренер, друга екипа е тоа веќе.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.323
Поени од реакции
5.361
Немој ќе го вратиш Џонтра од мртвите.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.595
Поени од реакции
22.583
Динамо и општо хрватскиот фудбал се неколку светлосни години пред Звезда и српскиот фудбал, веќе подолг временски период е така и веројатно во блиска иднина тоа нема ни да се промени.

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.020
Поени од реакции
9.718

Ќе почнат сега мајмуниве да замарат со расизам и you hate me because I’m black срања
Ричарлисон па ич нека не се секира, еве у бојкот ни голови нема да дава… Oh wait..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.551
Поени од реакции
66.147

Ќе почнат сега мајмуниве да замарат со расизам и you hate me because I’m black срања
Eве и ја јавно кажувам дека нема да се обидувам да ја опалам Џенифер Лоренс. Каква будала, па уште и плачеше синоќа на стрим. :facepalm:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.640
Eве и ја јавно кажувам дека нема да се обидувам да ја опалам Џенифер Лоренс. Каква будала, па уште и плачеше синоќа на стрим. :facepalm:
Не пишувај така, не знаеш животот каде ќе те однесе и каква прилика ќе имаш, не си ја одземај шансата заради черги.

Kajgana Shop

На врв Bottom