Prvo kade gledas kukanje? Clenkata si prasa toa sto nejze ja interesira. Kolku sto jas znam toa ne e zabraneto na forumov. Isto kako da ides u temana za avtomobili i da reces zasto kukate za polovno Audi/BMW a ne kukate od nova Dacia (prosto zasto u mkd pre bi vozele 20godini staro BMW nego za isti pari da kupi nova Dacia ama ne e toa muabetot). Prasuva zasto niedna druga kompanija ne i nudese direkten let (pa sega i toj go nema veke)
Dali Wizz ke banknotira ili ne ama ic ne me tangira, nit rabotam za niv nit zarabotuvam od niv. Gi koristam i ke gi koristam dodeka mi davaat direktna linija do mojata destinacija, sto mi zasteduva vreme. Svesen sum za rizicite sto gi imam koga bi letal so niv (odlozuvanje, kasnenje, mal bagaz itn itn. Ako nivnite uslovi ne ti odgovaraat imas opcii so drugi kompanii. Ama makedonceto saka direkten let, biznis klasa, nikakov delay za cena od paketce mastiki). Postojano nekoi kukanja od stilot trebase da doplakam bagazot mi bese pogolem, ne mi dadoa da sedam kaj sakam moralo da platam itn itn (sto realno e jasno potencirano i si se slozil za istoto koga si ja kupil kartata zasto places posle toa???)
Zasto lugjeto posebno od mkd insistiraat za Wizz, zasto na povicite sto gi objavuva vladata za subvenciuoniranje se javuvaat samo tie.
Ocigledno RyanAir nema zelba da vleze na mkd pazarot i da nudi letovi od tamu, ima eden let kako sto vidov so EasyJet do nekade u svicarska ako dobro me drzi memorija i toa e toa (sega proveriv nudat poveke destinacii ama retko koja im e direkten let, imaat prekacuvanja a i so cenite se pa pa pa mislis so Emirates letas). Za kogo sakas da se rasprasuvaat koga Wizz im e edinstvena opcija?