odrodeni sloveni, slugi na zapadot se toa. neka gi sotre site.А они се крусејдери. На чело со Путин, чоекот што го држи рекордот за најмногу убиени словени во 21век
odrodeni sloveni, slugi na zapadot se toa. neka gi sotre site.А они се крусејдери. На чело со Путин, чоекот што го држи рекордот за најмногу убиени словени во 21век
Ја не тврдам дека некој е православниот сесловенски Спасител како други по темивеTi pa oko ne sklopi radi ubienite sloveni od sekiracii. Kojznaj kolku neprespieni nokji imas od jadovi i traumi radi toa.
Тие одродени, полјаците одродени, православните Грузијци и Ерменци не чинеле, се тенчи листатаodrodeni sloveni, slugi na zapadot se toa. neka gi sotre site.
site tie treba nazad pod rusija.Ја не тврдам дека некој е православниот сесловенски Спасител како други по темиве
Автоматски споено мислење:
Тие одродени, полјаците одродени, православните Грузијци и Ерменци не чинеле, се тенчи листата
Или под мач бајо.site tie treba nazad pod rusija.
apsolutno. ne pokazaa kapacitet da se drzavi.Или под мач бајо.
На Грузијците им дојде паметот, само со таа претседателката уште да се справат. Изгледа немаат функционални механизми за импичмент како Америте.
Се преценува попречувањето на стоката. Тоа не значи дека за другиот дел не си во право. Сепак покрај контролите на граничните премини има и зголемени контроли на тн. зелена граница и со тоа некој мал придонес. Ама тоа не го решава проблемот како што пиша. Поголем ефект има брзо вракање во матичните земји и укинување социјална помош и све друго што го има во некои држави. Полека но сигурно во државите кои се засегнати има промена и со секои наредни избори и резултати промените ќе бидат се порадикални. Се сеќавам во Германија при југослевенските војни имаше голем прилив на бегалци, посебно од Босна. Од кога помина војната Германија воведе ригорозни правила и невозможно беше азил да се добие. Ама тогаш немаше ваков нелегален прилив.Со контрола на внатрешните граници доаѓа само до непотребна гњаважа на граѓаните на ЕУ и на стоките кои се тргувааат, шљамот и онака не проаѓа на гранични премини. Се додека не се затворат надворешните граници на ЕУ со бодликави жици и 2 метарски зидови како во Полска и Унгарија а на секој нелегален премин да се пука од прва проблемот нема да биде решен и ЕУ оди у курац
Според првичните резултати, ќе победи моменталната владечка гарнитура. Ќе ја сменат тоа гуската што им е претседател.Утре се изборите во Грузија, ќе биде весело да се следи исходот. Претседателот на државата веќе не се гласа на избори туку во Парламент така да доколку победи моменталната владеачка партија ќе има и нов Претседател кој нема да се бунтува како сегашната.
Овие бетер од нас се.From 2003 to 2004, she served as the Ambassador of France to Georgia.
Секогаш ме восхитуваш со способноста да најдеш нешто малку добро во океанот од лошо. Оптимизам е добра работа... Се додека не е.Еден позитивен ефект од контролите е што доста со птерница барани криминалци се фатени.
Што ти значи спречување на финансирање на петтата колона однадвор... Слабо им се волонтира за беспари.После 2008 и трагедијата наречена Сакашвили. Јасно е дека никому не му е потребен воен судир Нато и Еу освен на трансџендерското јенКи.
После 70% обработени гласови, владечката партија освојува над 50% од гласовите со тоа што ќе имаат над 75 пратеници.
Ајде сега нека им удрат санкции Сад и Еу зошто си одлучуваат за своите интереси.
Fun fact: Саломе е еврејско библиско име.Мене не ми е јасно, како лице кое е родено во Франција, е претседател на државата.
Овие бетер од нас се.