Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.619
Поени од реакции
6.425
Таман има репрезентативна пауза после Вила, погоден момент за отказ ако воопшто има таков среде сезона. Инаку Де Лихт одлично засилување за сега, нема натпревар да не примаме гол ради него. Сношти им кумуваше на 3те гола.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.869
Поени од реакции
10.158
Таман има репрезентативна пауза после Вила, погоден момент за отказ ако воопшто има таков среде сезона. Инаку Де Лихт одлично засилување за сега, нема натпревар да не примаме гол ради него. Сношти им кумуваше на 3те гола.
Има прилично грешки Де лихт, пишав претходно Мазрауи ме изненади, многу добро игра и напред и позади. Баш ме интересира кога ќе се врати некој од левите бекови дали Далот или Мазрауи ќе игра.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.904
Поени од реакции
67.558
Има прилично грешки Де лихт, пишав претходно Мазрауи ме изненади, многу добро игра и напред и позади. Баш ме интересира кога ќе се врати некој од левите бекови дали Далот или Мазрауи ќе игра.
Само слепец би го пуштил моменталниов Дало да игра пред Мазрауи. Дечково за Дало моментално со игриве е Кафу.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.869
Поени од реакции
10.158
Само слепец би го пуштил моменталниов Дало да игра пред Мазрауи. Дечково за Дало моментално со игриве е Кафу.
Точно царе али знаеш колку не логичен може да биде келчово наш.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.869
Поени од реакции
10.158
Додека не дојде некој и не ги натера да ораат на терен нема да помирисаме трофеј или било какво подобрување.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.216
Сега јасно ви е што ви зборевме кога го земавте? Тогаш смешно ви беше, ваљда сега и не е толку. За него и за Мората никад нема да сфатам како се свртеа толку пари на трансфери.

Член од
5 септември 2024
Мислења
198
Поени од реакции
348
Како ви се замара со аналитика на терен…мене веќе долго време сите ми се еден ист играч. Управата ми се еден ист човек. Не гледам поединечна кривица. Комплет за у канта е ова.
Оџа треба да ги пее од урок, ја обелев а Јунајтед после Ферги уште не склопи тим како што треба .

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Кои леви бекови? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom