Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Таман има репрезентативна пауза после Вила, погоден момент за отказ ако воопшто има таков среде сезона. Инаку Де Лихт одлично засилување за сега, нема натпревар да не примаме гол ради него. Сношти им кумуваше на 3те гола.

Таман има репрезентативна пауза после Вила, погоден момент за отказ ако воопшто има таков среде сезона. Инаку Де Лихт одлично засилување за сега, нема натпревар да не примаме гол ради него. Сношти им кумуваше на 3те гола.
Има прилично грешки Де лихт, пишав претходно Мазрауи ме изненади, многу добро игра и напред и позади. Баш ме интересира кога ќе се врати некој од левите бекови дали Далот или Мазрауи ќе игра.

Има прилично грешки Де лихт, пишав претходно Мазрауи ме изненади, многу добро игра и напред и позади. Баш ме интересира кога ќе се врати некој од левите бекови дали Далот или Мазрауи ќе игра.

Само слепец би го пуштил моменталниов Дало да игра пред Мазрауи. Дечково за Дало моментално со игриве е Кафу.

Само слепец би го пуштил моменталниов Дало да игра пред Мазрауи. Дечково за Дало моментално со игриве е Кафу.
Точно царе али знаеш колку не логичен може да биде келчово наш.

Инстаграм фудбалери...

GZABdSkXUAAmoPb

GZDY1tdXsAAZm2i

Додека не дојде некој и не ги натера да ораат на терен нема да помирисаме трофеј или било какво подобрување.

Сега јасно ви е што ви зборевме кога го земавте? Тогаш смешно ви беше, ваљда сега и не е толку. За него и за Мората никад нема да сфатам како се свртеа толку пари на трансфери.

Како ви се замара со аналитика на терен…мене веќе долго време сите ми се еден ист играч. Управата ми се еден ист човек. Не гледам поединечна кривица. Комплет за у канта е ова.
Оџа треба да ги пее од урок, ја обелев а Јунајтед после Ферги уште не склопи тим како што треба .

Оџа треба да ги пее од урок, ја обелев а Јунајтед после Ферги уште не склопи тим како што треба .
Ех само да ми обеле косата. :D

Кои леви бекови? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom