Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ќе повторам пак Бруно треба да олади глава едно 3 натпревари, без разлика дали има казнени или не.

Нека побара да одмори ко така, а не цел тим да го фрла under the bus, ма нека гледаат од управа и нека носат правилни одлуки. Според мене ете бркање на тренер е задоцнета и крива одлука, треба играчите да се гонат. Не е можно на Бруно кога му оди на Рашфорд да не и обратно. И двајцата аут и решен проблем. Најпроблематични испаднаа најплатените и тие лидери што треба да бидат

Ќе повторам пак Бруно треба да олади глава едно 3 натпревари, без разлика дали има казнени или не.
Бруно треба да оди во на мајка му цепенката. Абе заедно со ретардиранион му тренер би ги врзал во вреќа и би ги фрлил в река. Антони и Онана по нив. Ебати одвратните.

Бруно треба да оди во на мајка му цепенката. Абе заедно со ретардиранион му тренер би ги врзал во вреќа и би ги фрлил в река. Антони и Онана по нив. Ебати одвратните.
Нема да чуеш да ги бранам повеќе, обично не се нервирам за натпревари али тренерот и Бруно почнаа да ми дигаат притисок.
Иначе прво полувреме Руд се буни добива жут, келчово мува не го лази, нека се носи веќе.

И сега треба да дојде Рагник и да каже дека се е отидено у к.рац и дека треба да се избркаат едно 12-13 играчи, и се така во круг....

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

А, збор-два како ги примивме головите?

Првите два, на иста финта.
После десетина непречени нафрлања од ивица на шеснаесетник во петерец - два голови со глава.
Кај се Ериксен и Рашфорд да ги блокираат нафрлањата?

Третиот гол, мат во 3 потези.
Каземиро спие во противничка половина, Дало спие на средина на терен, спринт и гол.

Уааа, Тен Хаг... не можеш да испорачаш од клупа, а те нема никаде ни на терен! [emoji846]

Како ви се замара со аналитика на терен…мене веќе долго време сите ми се еден ист играч. Управата ми се еден ист човек. Не гледам поединечна кривица. Комплет за у канта е ова.

Толку одвратни капитени како последниве двајца не сме имале, а да не заковаш на клупа играч шо прави два последователни црвени е смешно, поготово кога апла се гледа дека не ти чини тактиката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom