Планот како да трокираДанте е пратен од фан клуб Јунајтед да бара плац тука.
Имаме намера да се враќаме навака следната сезона.
Планот како да трокираДанте е пратен од фан клуб Јунајтед да бара плац тука.
И ја имам намера да ја ебам Дуа Липа, ама шо кога не бива.Имаме намера да се враќаме навака следната сезона.
Данте може само од Златан Сремец да е пратен со тој мајндсет...Данте е пратен од фан клуб Јунајтед да бара плац тука.
Ја изгледа кинески пишују или си ти глуп како кур?Не си ласкај далеку си од мене момче.
Фан на Челзи пред 2004 е мит, исто како сега да кажеш Сити има фанови денес, се се то ботови кои го лижат дупето на Пеп.
ПС или си превртаљка навиваја си за некога другога па си сменија клуб кд Аврамович ви купи титулу.
Или па ти си глуп...Ја изгледа кинески пишују или си ти глуп како кур?
Стварно некад се прашују зашто те цитирам, ограничен си како летња тараса.Тешко дека и Јунајтед и Челзи ќе играат лига на шампиони следна година, али може да сметаме.
Автоматски споено мислење:
Или па ти си глуп...
Цитираш ме зш те сврби дупе од стари ране.Стварно некад се прашују зашто те цитирам, ограничен си како летња тараса.
Како што сте тргнале и на телевизор ќе ви забранат да гледате. Вие сте минатогодишниот Челзи.Данте е пратен од фан клуб Јунајтед да бара плац тука.
Кељавицата нема да ја издржи сезонава.Како што сте тргнале и на телевизор ќе ви забранат да гледате. Вие сте минатогодишниот Челзи.
Не го хејтам Јунајтед баш напротив би сакал да го видам таму каде што беше во Ферги ерата, ама тој ќелавицата на клупа ми е многу одвратен со denial мајндсетот во кој живее.
Фала братот. Тие шо сме тука на форум подолго време се разбираме. Нормално дека не е местенка. Јуве покажа мадиња нападна си тепаше.Се шегува бабушот, не се пали одма.. правите познавачи знаат кога е местенка.. Вчера на таква утакмица, со шанси и стативи на Лајпциг, никој не помислува дека е местенка..
@cholismoДоволно е да видиш второ полувреме на резултати, тој шо следи фудбал од таму се ќе разбере.
Ако ги стегне Тен Хаг играчите, и се стегне себе си - ќе бидеме пак дел од европскиот фудбал.Како што сте тргнале и на телевизор ќе ви забранат да гледате. Вие сте минатогодишниот Челзи.
Не го хејтам Јунајтед баш напротив би сакал да го видам таму каде што беше во Ферги ерата, ама тој ќелавицата на клупа ми е многу одвратен со denial мајндсетот во кој живее.
Тен Хаг единствено можи една клоца да си стегни сам и да си оди. Не бива ништо од него, чудо ќе е ако не добие отказ неделава. Настрана тоа што трансфер политиката на тој клуб е ужасна и прибираат просеци и пропали играчиАко ги стегне Тен Хаг играчите, и се стегне себе си - ќе бидеме пак дел од европскиот фудбал.
Во спротивно, долна половина од Топ 10 во Премиер Лига не ни' бега.
vaaaaaaaaZzzzzzzzzzZzzzziАко ги стегне Тен Хаг играчите, и се стегне себе си - ќе бидеме пак дел од европскиот фудбал.
Во спротивно, долна половина од Топ 10 во Премиер Лига не ни' бега.