Te zalam, dzabe pratis sport druze ti. Na vakva utakmica da pises deka bilo mestenka... Smeni toa vleckite koga ides u kladilnicaЈуве глеај ги из кеца у двојку.
Куцамо врата заборављених местача
Te zalam, dzabe pratis sport druze ti. Na vakva utakmica da pises deka bilo mestenka... Smeni toa vleckite koga ides u kladilnicaЈуве глеај ги из кеца у двојку.
Куцамо врата заборављених местача
Се шегува бабушот, не се пали одма.. правите познавачи знаат кога е местенка.. Вчера на таква утакмица, со шанси и стативи на Лајпциг, никој не помислува дека е местенка..Te zalam, dzabe pratis sport druze ti. Na vakva utakmica da pises deka bilo mestenka... Smeni toa vleckite koga ides u kladilnica
Не знам брате, да го прашаме Фаџоли што ја имал уплатено..Се шегува бабушот, не се пали одма.. правите познавачи знаат кога е местенка.. Вчера на таква утакмица, со шанси и стативи на Лајпциг, никој не помислува дека е местенка..
Sleeper agents бајо мој, само чекаме прилика да се ситиме на големите Јунајтед,Баерн и Барса, то е. Си остави последици успехот на овие две, три екипи.Од каде испаднаа толку профили направени пред месеци и години, а сега се активираат?
Ова како акцијата на Мосад/Израел со пејџерите на Хезболах
Слободно јадете бурек да не речам , слатки нека ви се. После 30 години ќутење малку и вие да кажите нешто.Sleeper agents бајо мој, само чекаме прилика да се ситиме на големите Јунајтед,Баерн и Барса, то е. Си остави последици успехот на овие две, три екипи.
Ја никад не сам ќутаја, ни тга, ни сга, само што сга сам стар и ме мрзи да се замарам да штракам свак дн сс вас омладину. А на времето прашај га Пеју талибанца колко бана и опомене сам добиваја на дневну базу, нешто како плазма кексиќи ги рокаше свак дн, за доручак.Слободно јадете бурек да не речам , слатки нека ви се. После 30 години ќутење малку и вие да кажите нешто.
Дури не налетаат на Аталанта и ќе читаме како нема екипи кои играат таков фудбал во Премиер ЛигаPool 2-0 Bologna
Slovan 0-4 City
Villa 1-0 Bayern
Arsenal 2-0 PSG
9-0
Не бил добар англискиот фудбал, не.
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 431184
@STEALTH поздрав братче. Те посраа Астон Вила, због вина ме је напустила.
Не си ласкај далеку си од мене момче.Ја никад не сам ќутаја, ни тга, ни сга, само што сга сам стар и ме мрзи да се замарам да штракам свак дн сс вас омладину. А на времето прашај га Пеју талибанца колко бана и опомене сам добиваја на дневну базу, нешто како плазма кексиќи ги рокаше свак дн, за доручак.
И кој ти е муабетов? Значи фан на Јунајтед од пред 1992 година е мит? Бог да чува, кој за кого сака си навива, дали е ради Пеп, дали е ради нешто друго е скроз небитно, божем мора клубот 2900 000 000 години историја да има за да можеш да навиваш за него.Не си ласкај далеку си од мене момче.
Фан на Челзи пред 2004 е мит, исто како сега да кажеш Сити има фанови денес, се се то ботови кои го лижат дупето на Пеп.
ПС или си превртаљка навиваја си за некога другога па си сменија клуб кд Аврамович ви купи титулу.
Нормално дека ќе размисливаш така вас интерашите ве немаше пред 2010.И кој ти е муабетов? Значи фан на Јунајтед од пред 1992 година е мит? Бог да чува, кој за кого сака си навива, дали е ради Пеп, дали е ради нешто друго е скроз небитно, божем мора клубот 2900 000 000 години историја да има за да можеш да навиваш за него.
Данте е пратен од фан клуб Јунајтед да бара плац тука.
Изгледа не ви се чисти намерите.Данте е пратен од фан клуб Јунајтед да бара плац тука.
Имаме намера да се враќаме навака следната сезона.