Легална е. На Државна Лотарија се они, неможат да се самозабранат.Е за овие гнаси 2вин ми е најќеф шо им го закачија. Него Мегавин е уште легална или како
Без денар го остави човекот...Ако имате под 1500 стави се веч
ерва на манчестер. или ќе крениш над сумата или на 0 па нема што да изгубиш
па сега јбг не сум јас крив шо ериксен не ги знае страните на светотБез денар го остави човекот...
Чекај бар да истераме до репрезентативна пауза па ќе бараме чаре за онлајн кладењеNeli im odzemaa licencite? Kako uste si teraat?
Има решение и за тоа..добар Впн и завршена работаЧекај бар да истераме до репрезентативна пауза па ќе бараме чаре за онлајн кладење
Загрижува што ќе стават забрана и до пристап на странски кладилници па ќе мора да спиеме испред Спорт Лајф и Моцарт.
И ова ќе го забранат?Чекај бар да истераме до репрезентативна пауза па ќе бараме чаре за онлајн кладење
Загрижува што ќе стават забрана и до пристап на странски кладилници па ќе мора да спиеме испред Спорт Лајф и Моцарт.
Да, ваљда ќе тераат монопол со Мегавин(Државна Лотарија).И ова ќе го забранат?
Ве информираме дека започнатите интернет игри на среќа ќе бидат обработени по нивното комплетирање, а евентуалните добивки ќе бидат исплатени. |
Средства од сметките за интернет игри на среќа ќе бидат исплатени во целост на регистрираната банкарска сметка на платформата, во законскиoт рок. |
A megawin? Dali samo oni ke ostanat platforma za online oblozuvanje?
Ве информираме дека започнатите интернет игри на среќа ќе бидат обработени по нивното комплетирање, а евентуалните добивки ќе бидат исплатени. Средства од сметките за интернет игри на среќа ќе бидат исплатени во целост на регистрираната банкарска сметка на платформата, во законскиoт рок.
чао 2вин
тоа некој кој има акаунт кај нив нека каже дали имаат објавено... ова од 2вин ми стаса на маил и го има на почетен екран кога им го отвориш сајтот.A megawin? Dali samo oni ke ostanat platforma za online oblozuvanje?
Мегавин и Моцарт. Бар за сега...A megawin? Dali samo oni ke ostanat platforma za online oblozuvanje?