- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.910
- Поени од реакции
- 16.173
Најдобро за склопување на тимот е да се избрише апликацијата се до крајот на сезоната.
Ќе ти ебам и жоао педро, халанд, салах.
Ќе ти ебам и жоао педро, халанд, салах.
Ова и за здравје е доброНајдобро за склопување на тимот е да се избрише апликацијата се до крајот на сезоната.
Што повеќе го гледам Челси, толку сум поубеден дека Палмер нема да ги има бројките од лани. Ај што игра нешто поназад, ем делува дека Челси ке си рапредели головите сезонава, имаат милион навални играчи, Нето, Санчо, Феликс, Џексон, Нкунку, Палмер, Мадуеке итн.Според мене Митома, последните сезони премногу е паднат.
Размисли си и за Исак прилично добар шпиц.
Го немам Палмер ги потрошив парите на Фоден не ми се менува ќе почне да игра у за брзо.Што повеќе го гледам Челси, толку сум поубеден дека Палмер нема да ги има бројките од лани. Ај што игра нешто поназад, ем делува дека Челси ке си рапредели головите сезонава, имаат милион навални играчи, Нето, Санчо, Феликс, Џексон, Нкунку, Палмер, Мадуеке итн.
Ја го имам Палмер, ама 100% ке го сменам за Исак или Воткинс. Кај Воткинс дилемата ми е што сеуште не е во фул фитнес, и Дуран се наметна како добра опција, и ми делува дека Емери ке го вади околу 60-70-та минута, да го држи одморен, зашто играат и ЛШ. Од друга страна, Исак нема со кого да дели минути, и Њукасл не игра ЛШ. Затоа би му дал мала предност на вториот.
Минусот ќр ти се смета, а истата ќр ти се брои како искористена за следно колоНаправив трансфери за следно коло и заборавив да активирам вајлд карта. Ако ја активирам сега минусот поени за трансфери веќе ќе се сметат или се поништува?
Мислам дека го пробав еднаш ова и минусот си остана.Направив трансфери за следно коло и заборавив да активирам вајлд карта. Ако ја активирам сега минусот поени за трансфери веќе ќе се сметат или се поништува?