Што кога не сака да пуши?

Член од
10 април 2007
Мислења
97
Поени од реакции
0
Pushenejto e znak na paznja , na blagodarnost , na ljubov ... ti lezish i uzivash taa raboti a ne uziva u smisla na erogeni zoni ...

Kako toa ti mislis deka ti lezis i uzivas a ona ne uziva:tapp:
pa ja ako ne uzivam, ne go praam toa,,,sto taka zboris, kako ti car vo dzunglata...a ste podredeni na tebe,...
epa valjda i zenskite uzivaat neli:toe: i go pravat toa:
1. Ti da se cuvstvuvas dobro, posto te saka, ili saka da ti bide ubavo;
2. Posto na nejze toa i e vozbudlivo i seksi.

Druga pricina ja ne gleam, sosila ne biva mislam:nenene:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Pushenejto e znak na paznja , na blagodarnost , na ljubov ... ti lezish i uzivash taa raboti a ne uziva u smisla na erogeni zoni ...

pa ja ako ne uzivam, ne go praam toa,,,sto taka zboris, kako ti car vo dzunglata...a ste podredeni na tebe,...

Одлично кажано во потполност се согласувам со тебе.

Целта на сексот е партнерите да се чувстуваат удобно, а не едниот да ужива другиот да се гади да трпи само.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Девојка да нејќе да пуши на тип што релативно брзо го запознала е сосем нормална работа.
Не знам што е финтата со актуелниве инстант-секс состаноци, и carpe diem срања за безглаво впуштање од односи со рандом John Doe што ти се видел симпатичен.
Ма не смее ни за цицка да ме фати ако прво не сврзе асален муабет со мене. Има време и за блоуџаб, и за секс и за се останато. Ама најпрво е `запознавањето` на личноста (потребни се повеќе информации од име :icon_lol:)

Tреба да се има трпение, секогаш е потешко да се заплива во нови води (ако девојката е неискусна). Ако се е во ред со неа и нејзините размислувања, ако партнерот нормално се постави по тоа прашање (да не ја тера уште на почеток у фазон „ај пипни ми го, интересно ќе ти биде“) не гледам зошто не би можела орално да го задоволува, па и тој неа.

Се` тоа е дел од сексот како целина, ама треба да се привикне човек.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
U smisla nema erogeni zoni u grlo

Член од
10 април 2007
Мислења
97
Поени од реакции
0
E da , nema erogeni zoni u grlo, ama ima na drugo mesto, pa ako ne e direktna stimulacija, ne znaci deka ne moze da se stumilra posredno preku pusenje????:nesvest: (isto kako sto e stmulacija na ne-erogeni zoni, kako gradi, vrat i slicno.....) ali pa ne si devojka i ne mozes da znaes, inaku ne bi go kazal ova.
aliz nam sto mislis na intenzitet na osetot,,,sepak ne e do tolku isto, ali moze da bid epriblizno vozbudlivo:pipi:

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
E da , nema erogeni zoni u grlo, ama ima na drugo mesto, pa ako ne e direktna stimulacija, ne znaci deka ne moze da se stumilra posredno preku pusenje????:nesvest: (isto kako sto e stmulacija na ne-erogeni zoni, kako gradi, vrat i slicno.....) ali pa ne si devojka i ne mozes da znaes, inaku ne bi go kazal ova.
aliz nam sto mislis na intenzitet na osetot,,,sepak ne e do tolku isto, ali moze da bid epriblizno vozbudlivo:pipi:
druze ako ovie delovi ne se erogeni zoni togas koi se.Sekoj si ima svoi taka da ako za nekoi ne se za drugi se.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ne sum cul za takva situacija,verojatno zaradi "macho" ponizuvanjeto koe sledi potoa.:tapp:Inaku sum za oralen seks-obostran normalno

U

UnholY

Гостин
E шо ако не сака де....ако не сака не сака и крај тоа си е нејзина одлука,не можам да ја фатам и да ја присилувам на тоа...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
E шо ако не сака де....ако не сака не сака и крај тоа си е нејзина одлука,не можам да ја фатам и да ја присилувам на тоа...
Истото..
Насила не бива ништо,дури и мене нема да ми биде убаво така...
А и неможам да ја натерам...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Каква тема.....

Ако некоја не сака да ти го пуши, тоа си е нејзино право. Ако тебе тоа толку ти значи...епа брат there are plenty fish in the sea. Ретки се сега девојки што не сакаат пушење, ама не се етки типци со не знаат како да предизвикаат девојка да им го пуши. Све фраеришта на хартија. а девојкиве само дејствуваат.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ја фаќам на финта. И викам отвори уста да ти фрлам смоки...и оп!

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Го доживувам како трагедија кога нејќе да го земе во уста.....
ЗОШТООООООООООООООО?????:zid:

Па има ли нешто поубаво од ова :pusk:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
45
Поени од реакции
5
Кога нејќе да го пуши си упорен „ај само еднаш, ај само малку...итн“ и кога еднаш ќе го земе во уста после е лесно за понатаму ќе си знае самата што ја чека и ќе си го зема редовно

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кога нејќе да го пуши си упорен „ај само еднаш, ај само малку...итн“ и кога еднаш ќе го земе во уста после е лесно за понатаму ќе си знае самата што ја чека и ќе си го зема редовно

Е со оваа техника стварно ќе свршиш работа:retard
И кога еднаш Ќе го земе во уста,ти стварно Ќе бидеш тогаш задоволен.

идно несвршено време

Kajgana Shop

На врв Bottom