Летна олимпијада - Париз 2024

• Креатор на темата Креатор на темата Steff58
  • Време на започнување Време на започнување
Па не го гледај
Автоматски споено мислење:

Мене нешто шо ме иритира менувам канал, ако треба и роднини да ми се учесниците.
А вие со саати гледате и кукате тука на форумов.
До толку нема шо да прајте ?

Имаме , да те нервираме тебе.

5 минути погледнав и видов доволно.
А ионака се што се случувало накратко го има насекаде по нетот, па и да не сакаш ќе видиш. Воук вирусот е премногу раширен за жал. Западот е отиден комплетно.

Друже Путин, време е :coffee:

А Руси има?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Како отворањето? Имаше некои сатанскомасонски симболизми како и секогаш? :D Ќе почекам на yt сигурно ќе има анализи деновиве.

Последно уредено:
Заеби ова. Да се фокусираме на игрите.
Утре освен пливање како главно нешто, јаки кошарки , јак ракомет , Новак игра , нешто одбојка , скокови во вода , хронометри итд. Ја ќе почнам со стрелаштво, јака работа и тоа. :D

Па не го гледај
Автоматски споено мислење:

Мене нешто шо ме иритира менувам канал, ако треба и роднини да ми се учесниците.
А вие со саати гледате и кукате тука на форумов.
До толку нема шо да прајте ?
Доста ма, ти не ни имаш капацитет да разбереш зошто луѓево се бунат. Олимписки игри се во прашање, еден од најважните и најпрестижните настани за човекот со една од најбогатите и најдолготрајните традиции. Нормално е дека луѓево се бунат за тоа што сквернават ваков историски настан.
Не е ова шунд фестивал како Евровизија, па само да се откажат од гледање на болештиниве и само така без да се бунат да дозволат да уништат историски настан како игриве.

Нормално и химната мораше цркиња да ја пее, немаше доволно црнци досега, него кај се трансеџерите, трега и за нив поголема инклузивност.
Niggas in Paris

Заеби ова. Да се фокусираме на игрите.
Утре освен пливање како главно нешто, јаки кошарки , јак ракомет , Новак игра , нешто одбојка , скокови во вода , хронометри итд. Ја ќе почнам со стрелаштво, јака работа и тоа. :D
Честито делење пренос со Видевски каде ќе бидете единствените луѓе на светот што го гледаат тоа.

Хаха у Токио убаво памтам, станав да гледам ОИ, викенд беше, и на МТВ го начекувам Видиќ кај што коментира стрелаштво у 5 сабајле, тотално ужаснат од животот. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom