Летна олимпијада - Париз 2024

• Креатор на темата Креатор на темата Steff58
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е што сме уште на М, па заедно со Мадагаскар не ставија, инаку ќе моравме со Норвешка да бидеме на кајчето.

Муабетов ми е дека кажуваш за тоа дека форсираат за градот и државата, што е и нормално. Секои олимписки игри е така.
Знам ама дека е на отворено ептен во сенка се спортистиве на церемонијата, а и имаат шо да покажат пустите, богата култура имаат.

Добро е што сме уште на М, па заедно со Мадагаскар не ставија, инаку ќе моравме со Норвешка да бидеме на кајчето.
Бидејќи Macedoine du Nord.
Автоматски споено мислење:

Интересно отворање, досадното парадирање во стадион заменето со тимови на бродови на Сена.

Како бе може да не ви е добро отворањево, предобро е до сеа и различно од останатите.

Ние бламот го опипавме, едина земја што беше покажана у грбот на натпреварувачите, ваљда нашиве ја утнаа страната. :facepalm:

Како бе може да не ви е добро отворањево, предобро е до сеа и различно од останатите.

Ние бламот го опипавме, едина земја што беше покажана у грбот на натпреварувачите, ваљда нашиве ја утнаа страната. :facepalm:
Приметив тоа, но камерата за другите два тима беше од другата страна, само за нас од спротивната.

Знае ли некој колку тони нафта потрошија бродовиве? Нели требаше да глумат освестени и планетарно одговорни, не како Русите и Кинезите.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Србија скоро цел брод :bravobe:

Ова модната ревија го вртат истиот манекен 300 килаш горила розева глава Тупак 70 пати и измеѓу се натпреваруваат за кој е најголем фрик, уплав ме фаќа од секој нов кадар у ПМ.

Ова модната ревија го вртат истиот манекен 300 килаш горила розева глава Тупак 70 пати и измеѓу се натпреваруваат за кој е најголем фрик, уплав ме фаќа од секој нов кадар у ПМ.

Види го Тони гревот, прво вика Јокиќ ватерполистот, после вика дека е најпознат спортист во Србија. Абе теле едно, Ѓоковиќ домино ли игра бе да ти ебам душарникот мајчин ја тебе? Уфффф ме изнервираа на непочната Олимпијада.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom