Летна олимпијада - Париз 2024

Член од
19 март 2013
Мислења
3.427
Поени од реакции
5.115
Па не го гледај
Автоматски споено мислење:

Мене нешто шо ме иритира менувам канал, ако треба и роднини да ми се учесниците.
А вие со саати гледате и кукате тука на форумов.
До толку нема шо да прајте ?
Имаме , да те нервираме тебе.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.836
Поени од реакции
12.299
5 минути погледнав и видов доволно.
А ионака се што се случувало накратко го има насекаде по нетот, па и да не сакаш ќе видиш. Воук вирусот е премногу раширен за жал. Западот е отиден комплетно.

Друже Путин, време е :coffee:

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.840
Поени од реакции
1.314
А Руси има?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Како отворањето? Имаше некои сатанскомасонски симболизми како и секогаш? :D Ќе почекам на yt сигурно ќе има анализи деновиве.

Последно уредено:
Член од
19 март 2013
Мислења
3.427
Поени од реакции
5.115
Заеби ова. Да се фокусираме на игрите.
Утре освен пливање како главно нешто, јаки кошарки , јак ракомет , Новак игра , нешто одбојка , скокови во вода , хронометри итд. Ја ќе почнам со стрелаштво, јака работа и тоа. :D

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.860
Поени од реакции
12.146
Па не го гледај
Автоматски споено мислење:

Мене нешто шо ме иритира менувам канал, ако треба и роднини да ми се учесниците.
А вие со саати гледате и кукате тука на форумов.
До толку нема шо да прајте ?
Доста ма, ти не ни имаш капацитет да разбереш зошто луѓево се бунат. Олимписки игри се во прашање, еден од најважните и најпрестижните настани за човекот со една од најбогатите и најдолготрајните традиции. Нормално е дека луѓево се бунат за тоа што сквернават ваков историски настан.
Не е ова шунд фестивал како Евровизија, па само да се откажат од гледање на болештиниве и само така без да се бунат да дозволат да уништат историски настан како игриве.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.836
Поени од реакции
12.299
Нормално и химната мораше цркиња да ја пее, немаше доволно црнци досега, него кај се трансеџерите, трега и за нив поголема инклузивност.
Niggas in Paris

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.590
Заеби ова. Да се фокусираме на игрите.
Утре освен пливање како главно нешто, јаки кошарки , јак ракомет , Новак игра , нешто одбојка , скокови во вода , хронометри итд. Ја ќе почнам со стрелаштво, јака работа и тоа. :D
Честито делење пренос со Видевски каде ќе бидете единствените луѓе на светот што го гледаат тоа.

Хаха у Токио убаво памтам, станав да гледам ОИ, викенд беше, и на МТВ го начекувам Видиќ кај што коментира стрелаштво у 5 сабајле, тотално ужаснат од животот. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom