- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.077
- Поени од реакции
- 1.628
Na 30 razlika i jas konstatiram preslaba e Slovenija. Pred utakmica ne mi tekna da pisam takvo nesto.Преслаба е Словенија, ги гледав некња со Нов Зеланд, катастрофа жива.
Na 30 razlika i jas konstatiram preslaba e Slovenija. Pred utakmica ne mi tekna da pisam takvo nesto.Преслаба е Словенија, ги гледав некња со Нов Зеланд, катастрофа жива.
Играчи од Крка и Цедевита , Мурич што играше против нас 2011 кога ги газевме,плус Чанчар после повреда кој и онака е цреп.Преслаба е Словенија, ги гледав некња со Нов Зеланд, катастрофа жива.
Сеа видов дека имате пишувано па затоа искоментирав. Не ми беше целта да се праам паметен, само констатирав факт.Na 30 razlika i jas konstatiram preslaba e Slovenija. Pred utakmica ne mi tekna da pisam takvo nesto.
Вемби како што е друга цивилизација , ќе има договор во иднина 500м.Дел од договориве што фрштат у НВА....океј Вагнер е млад и е добар и има потенцијал ама не е факинг Лука или Леброн Џејмс па по дифолт да зимаат макс контракти.
Чекај го ДеРозен во следниве 24h.......тик-так , тик-так.Nesto za Sakramento??
Се метнал на татко му хееххехе да им ебам тоа цигларската фамилија.Bronny James Summer League Debut:
4 Points
2 Rebounds
2 Assists
1 Steal
2/9 FGM
21 Minutes
Толку од сезоната на Лејкерси.