Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.379
- Поени од реакции
- 5.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некако логичен потег,плус Поп лично му се јавил за да дојде.Во Спурси има многу млади деца што им треба ментор, плус на Спирси им треба плејмејкер.Najiznenaden definitivno od potpisot na Pol vo San Antonio.

Добар е потегот, им треба Динвиди баш како што викаш за Лука да одмори малку, а Денис замена за Андерсон шо го пуштија во Вориорси.![]()
NBA updates
REPORT: The Dallas Mavericks are showing interest in Spencer Dinwiddie and Dennis Smith Jr.www.facebook.com
Ако успеат и двајцата да ги приберат , огромна длабочина во ростерот и дефанзивно ѕид ќе бидат. Може и Лука да го олабават регуларен дел на сезона на просек 33-34 минути играње.
Реално, со оглед на тоа дека Леброн откако дојде во Лејкерс се заебава и поголеми му се.Ej Budi Hild odbil da odi vo Lejkers ceni deka pogolemi mu se sansite vo Voriors.
Многу тешко,минатава сезона имаа 14 победи, за плеј ин ќе им требаат околу 40 победи што е огромна разлика.Абе никој ништо нема да каже за Пистонс?
Еве им ја стартната петорка за следна сезона.
PG: CADE CUNNINGHAM
SG: MALIK BEASLEY
SF: TOBIAS HARRIS
PF: ISAIAH STEWART
C: JALEN DUREN
Малик сеа ми искочи дека потпишал , Дурен е потценет центар доста.
Можат до плеј ин , малку се креваат.
Umren Doncic na pocetok od treta cetvrtina ima 8 izgubeni topki
Знаеме дека го имаш ставено плус.
Спанулис како ги има поставено евролигашки своиве , не можат кошот да го видат неколку акции словенциве.
Ќе им праат проблеми на Австралија и Канада на ОИ. Не гледам како би изгубиле од Хрватска по ова денес. Нешто поквалитетен состав на Хрватска им дава малце повеќе шанси.
Nebitno dali go imam staveno plus, 8 turnovers i site slobodni gi utna 2 od 6. Malku podobro da igrase blisku ke bea rezultatski na -10.