Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.368
- Поени од реакции
- 47.151
Treba eden od napagacite i tocno e i ja bi go sednal Mitrovic, i neka bide joker od klupa ama kaj srbive ima golema nedisciplina i odma im se narusuvaat odnosi na vakvi potezi, nekoi ednostavno mora da igraat i toa e toa.Па време е Митровиќ да седне на клупа. Не е исто Фулам и Саудиска лига. Тоа е кога двајцата клучни играчи за репката ке отидат да копаат нафта. У 87минута покажаа што се се изнапромашува. Брука е.
Vlahovic najisturen, Tadic i Samardzic pozadi napagacot, toa im e najidealno scenario so ogled deka Piksi donel tocno 0 bekovi na evropskovo, kakov apsurd, ne znam kako univerzumov vaka im se nakloni denes protiv Slovenija koja spored mene denes morase veke da se racuna za plasirana dalje, ali toa e.
Spored mene sve sto se izdesi denes e slovencite mnogu bea preebani, a srbite sami na sebe si dadoa edna lazna nadez deka mozat dalje, u realnosta duri i na rutina mislam deka Danska ke gi dobie slednata, ko Svajcarija sto naprai na SP bez razlika sto 2 gola dadoa togas srbite, svajcarcite sekoe pominuvanje na centar sansa za gol pravea.