E
enzo8
Гостин
Апсолутно доминантни, секоја чест. Плус какви играчи носат и веќе градат тим за следна деценија да доминираат, едноставно најпрофесионален и најдобро воден клуб.
Ќе биде ова галактикос втор дел, ќе ги следи сега пост малцеАпсолутно доминантни, секоја чест. Плус какви играчи носат и веќе градат тим за следна деценија да доминираат, едноставно најпрофесионален и најдобро воден клуб.
gledam fan klubot pred 2 godini u kaficon do galeri organizirase finale minatite godini i pak imase mesto vnatre. Cela zasluga pivara ja ima poso udrija so promocijata i sponzorstvoto da im takvoto se ja na nivФан клубот на Реал Мадрид Македонија си го организираше тоа, кај организирале Интер од нив самите си зависи.
Ова само уште толку ја бетонира ГОАТ дилемата. Меси им земаше титули на Реал со прајм Модрич, Крос, Касемиро, Бензема, Карвахал плус Роналдо. Роналдо од кога си замина во Реал практично не постои на фудбалска мапа (налет неговиот PR), додека Реал продолжија да освојуваат и понатаму. Од друга страна пак Барселона не постои на фудбалска мапа без Меси.Шо сега судијата е крив.
Кажи си шо те мачи не тука одоколу да тресеш.
Барса после Меси не постои на фудбалската мапа додека Реал и после Роналдо и Бензема освојува титули...па затоа сега Вини бил грд, Славко давал жолти, Битола нема аеродром само да не се напише...честито титула.
Наредни 10 години, и тоа максимум, Реал стига до 20ка. Англиските екипи освен Сити се распад, Серија А распад, Баерн распад. Реал секад ќе е фаворит за ЛШ, секоја година.Ќе биде ова галактикос втор дел, ќе ги следи сега пост малце
Слушај што ти зборам, за 3 години од сега негде април-мај ќе збориме "A be ovoj Mbape dojde kaj niv, ovie ni finale ne vidoa..."
Не идат титулите сами од себе, оти Мајорка нема 15?Не ме заебавај 15 титули имаат, 3 пат по ред шампиони кој да биде привилегиран Беса од Добридол?
Ова е рекордот од вечерваAlo modric 6 tituli ke ima u liga na sampioni dali e ova rekordot na nekoj igrac sto osvoil tolku tituli?
Тоа секако, ама јас стојам на мојов пост од погоре.Реал секад ќе е фаворит за ЛШ, секоја година.
Има умрено на шансата на Адејеми, не го барајтеТуку, нека го провери некој братот @Van4e , се стресираше цела сезона непотребно.
Крос со Баерн, првата на Вембли и последната 6 та на Вембли пак со Реал.Ова е рекордот од вечерва
Прегледај го приврзокот 419024
Кај менаџерите само Карло има 5, никој нема ни 4. (едит: Уствари на Карло да му ги тргнеме двете ЛШ со Милан....пак ниту еден менаџер нема да има повеќе ЛШ титули од него.....)
Од играчиве, по 5 имаат Бензема, Касемиро и Кристијано Роналдо (Роналдо единствен од целава листа со две екипи - со Реал и Јунајтед)
Автоматски споено мислење:
Тоа секако, ама јас стојам на мојов пост од погоре.
Без разлика што нема ептен екипи подобри од нив, верувам деак во двомеч може лесно да се случи да бидат елиминирани од неколку екипи
Жив сум, еве ме.Туку, нека го провери некој братот @Van4e , се стресираше цела сезона непотребно.
А да, во право си, каде што ја гледав статистикава беа сметани само "финалиња каде што играле играчите" па морав сам да додавам пар титули на Касемиро и уште еден, затоа и ми се слизна ова дека Крос беше и со Баерн кога освоија титула (а се повреди пар месеци пред тоа чинам)Крос со Баерн, првата на Вембли и последната 6 та на Вембли пак со Реал.