Jas a izmisliv Evroligata
Неможе Слукас МВП со 0 коша во Г3Jas a izmisliv Evroligata
mislam deka glasanjeto beshe za mvp na finaleto ili na f4 sho proglasuvaat.Неможе Слукас МВП со 0 коша во Г3
Реал Олим
Пао Ефес
Финале Реал Ефес
Винер Реал
Фенер деmislam deka glasanjeto beshe za mvp na finaleto ili na f4 sho proglasuvaat.
koj efes be baki
Искрено не очекував два брејка, мислев дека Барса ќе го реши Олимпијакос, али Грциве одиграа стандардно за нив. Ја сведоа утакмицата на мал број поени, тврдо до коска и у 4/4 направија серија од 8-0 ми се чини и толку беше.Ич ги нејќам зелениве, ама па од друга страна и боље они да идат на Ф4 него Макаби. Бар ќе биде пуна салата у Берлин и ќе има атмосфера. А тек ако утре добијат Фенер и Олимпијакос, има покољ да се деси у Берлин за две недели
baki de prochitaj se sho pishish, i sam editiraj si, da ne ti prijavuvam jasНе е за во темава,ама какво газење им се деси на партизан од звезда ,ги уништија.
Обрадович тренериште
Не ги бива треба,многу играчи да летаат,а и тренерот реално пензија најубаво.Од играчите прв Пантер дечкото ги осакати сезонава не игра ништо.Може да навиваш за нив колку сакаш ама кога не ги бива барем признај си.baki de prochitaj se sho pishish, i sam editiraj si, da ne ti prijavuvam jas
ti barem razbirashe po neshto od basket
pa prelistaj ja temata malku nazad, vidi kolku pati mi e i mene toa pishano? ushte od pred da pocne sezonata, i vo prethodna tema mi e pishano. delot za rosterot i za transfer periodot.Не ги бива треба,многу играчи да летаат,а и тренерот реално пензија најубаво.Од играчите прв Пантер дечкото ги осакати сезонава не игра ништо.Може да навиваш за нив колку сакаш ама кога не ги бива барем признај си.
Јас сум за Вардар па ако тенер играч не го бива треба да се искритикува.
interesno, pola saat delay, fanovite ne moze da gi smestat, mizeria ziva.Давајте линкови за пратење ма фајнл форов.
Инаку интересно во Берлин, дуели меѓу навивачите на Фенер и Паната.