Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Stanuva interesno.. od 14to do 19to mesto samo 3 boda razlika..

Како да не им ја пуштат кога за господинот Пинамонти ни платија 20 милиони? Може има уште пар рати да се доплати па им одговара да останат во Серија А и финансиски стабилни.

Прави шампиони нема што, за Јувентус зборите а исти местачи сте.

Ќе биде забавно следна сезона ако ви се деси Наполи сезона.

Или Милан сезона :icon_lol:
Види кој се јави, меморија на риба:

1714897923122.jpeg

Ќе се деси Милан сезона немај гајле :D

А зошто не беа први?
Од човек што пишува "шинтераш" бараш разумен одговор или се заебаваш?
Да ми је да знам од каде им е таа идеја дека шинтер е некаква навреда?
Мене едино што ми асоцира е моментот дека шинтер лови џукели,слично како ние што ги третираме задниве години миланезиве :D

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Мене едино што ми асоцира е моментот дека шинтер лови џукели,слично како ние што ги третираме задниве години миланезиве :D

Пази да не бидеш наречен Принтер ;) ;) ;) ;)

Адли курчалото битниот играч за милан што играл со душа и се борел за тимот и праел фрки у 6та минута на дерби :pos:

А зошто не беа први?
Zatoa sto se vtroi
Автоматски споено мислење:

Адли курчалото битниот играч за милан што играл со душа и се борел за тимот и праел фрки у 6та минута на дерби :pos:

Tezok pacient e deckoto ...
Автоматски споено мислење:

Па ако пишам dickhead ќе се налутите вака шинтер е идеално за телетабиси ко вас ...

Последно уредено:
Види што си пишал, страбизам и излив на мозок добив додека го читав. Ај да ти појаснам пошо се праиш намутав, биле втори затоа што тие што биле први местеле и тоа е докажано и на суд и секаде. Е сеа ако не ти е јасно зошто таа титула е доделена на Интер тогаш ок, не можам да ти помогнам јбг.

Roma vaka taka ama u dosta sjebana situacija se stavija za LS, a Lazio umrenite da tepaa sega so Monza, ke pravea pritisok i oni i bitkata za 5to mesto ke bese uste pointeresna.

Atalanta so utakmica manje isto bodovi so Roma, i sledno kolo Atalanta - Roma, kade mozno e da se odluci koj od ovie 2 ke odi vo LS.
Roma tehnicki moze da odi vo LS i preku LE ama posle onie 0-2 doma so Lever, skoro i nevozmozna misija e ova, a istoto i za Atalanta vazi koi imaat dobar rezultat od prvata so Marsej.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom