Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Деф, повеќе ме интересираат туѓи женски хомосапиенси, јбг што да ви правам што сте куртон навивачи на куртон клуп.с. кога ќе ми текне дека 19 та ја славите како 20 :pos: :facepalm:
Chiacchierone.jpg

Кој рече дека не ја сакам ф игра? Јбг во мое време и си остана така навивачите на шинтер да ги сметаме на куртони, јас тие стандарди не ги поставив а зш е така има нешто...
Автоматски споено мислење:

И мене ми е убаво да те гледам кога идеш на Вардар со ЦРВЕНО ЦРН дрес :kuracc: и да тие на Вардар поштено се заработени не се дадеени туку така како не еден посран плаво црн клуб

Не им треба Хакан, имаат појаки што зборите вие!
438899800_18438320461044804_8619863204495442063_n.jpg

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Ич, затоа пцуете и ебавате мајки и шајки по играчите.
До душа никој не може да знае како ќе се развиваше Хакан ако останеше во Милан, може ќе беше дно, може појак од сеа, али најбитно од се е дека во Интер прерасна во еден од најдобрите везњаци во лигата и играч без кој не може да се замисли екипата.
Ѕидан :pos::pos::pos:

Ама со овие ќе биде "рани куче да те лае"

Трајте сега, шампионот игра :kafence:
Прави шампиони нема што, за Јувентус зборите а исти местачи сте.

Ќе биде забавно следна сезона ако ви се деси Наполи сезона.

Или Милан сезона :icon_lol:

Верна е брату. Сеа почнуваат математиките, кој на кого ќе даде, на кој шо му треба.
Интер игра со сасуоло у гости мислам 37 коло, ако им треба поени на тие, ако уште немаат обезбедено опстанок, 90% сигурен сум дека ќе им ја пуштат пошто Интер секако нема да го урне рекордот по освоени поени, а титулата ќе им биде земена веќе.
Следете ме за повеќе дојави :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom