- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.374
- Поени од реакции
- 3.466
Ќе се најде ли некој да го ишамара овој орангутан ?Go zakla i na Patty Mills
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се најде ли некој да го ишамара овој орангутан ?Go zakla i na Patty Mills
Моментално нема таков активен играч,да играше во времето на Бен Волис и Рон Артест друга ќе беше приказната вакви работи немаше да прави.Ќе се најде ли некој да го ишамара овој орангутан ?
ужас распоред, најлош у NBAСанс до крај имаат ептен тежок распоред,..
Онаа ластегарката под кош кога ќе треба да игра против Ембиид, Јанис, Јокич, АД, Гобер, па дури и Мич ако се врати во Њујорк или Хартештајн (шо се втора класа центри споредено со овие погоре) има да му трпаат кошеви во клучни моменти. Помножи тоа во 7 добиени (ЕДИТ: 4 добиени, 7 натпревари, шо истропав хахахахахаххаха)...![]()
305K views · 2.7K reactions | “The MVP is SGA. Period. … He’s the baddest player in the game and their team is 49-21.” Shaq has his pick for MVP | NBA on TNT
“The MVP is SGA. Period. … He’s the baddest player in the game and their team is 49-21.” Shaq has his pick for MVP .www.facebook.com
Аууу Шек на што се вади во врска со црнчето што ќе потоне во плејоф
И мене ми стигна и ме збуни, а баш се спремав од понеделник да чукнам 3 трансфери наместо 2 и ќе летнеа 100 поени така јабанаМислам дека е само регулар сиз'н...
И е, баш денес ми стигна мејл од NBA: Only 2 weeks left to win your NBA Fantasy leagues!
Интересна ќе биде борбата за првото место во Кајгана лигатаЈас за жал сум 1000 поени позади... Повеќе среќа следната година. На почетокот на сезоната направив неколку почетнички грешки.
Ова ме потсети на еден од најјаките одговори во колеџ кошарка..Taка што ја земал топката и шутирал кон кошот?![]()
Skroz si u pravo.Branson 61 poen na 47 zemeni shuta, ne ja gledav utakmicata kako e mozno 47 pati da shutnal...
Wemby 40 poeni 20 skoka 7 asistencii
Се рачунаат тројките во тие 47 шута. И не игра толку Брансон колку што мислиш, Харт и МекБрајд повеќе играат од него последните утакмици.Skroz si u pravo.
Vklucuvajki i 3 kite imal 60 suta, ostanatite 8 igraci sevkupno ( 2 and 3 point shots imaat 91 attempts).
Nemam mkd font da go citiram General, se nadevam ke procita...
Braty ova drvoto od trener sto go imate ke go pregori Branson pred play off i ke iscurite.... Mislam deka vodi vo ligata po minutaza na team key players.....
Го гореше него тој цела сезона затоа на крај се повреди, кој го следи Тибодо истото го прави со сите клучни играчи и сите му се преебани во плејоф.Skroz si u pravo.
Vklucuvajki i 3 kite imal 60 suta, ostanatite 8 igraci sevkupno ( 2 and 3 point shots imaat 91 attempts).
Nemam mkd font da go citiram General, se nadevam ke procita...
Braty ova drvoto od trener sto go imate ke go pregori Branson pred play off i ke iscurite.... Mislam deka vodi vo ligata po minutaza na team key players.....