Терористички напади во светот

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.637
Поени од реакции
33.809
Дојдете во западна Европа, уживајте во културата и не се секирајте за тероризам... :unsure:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.068
Дали има заинтересирани пак да продискутираме со @wot и тој другиот што не убедуваа дека сме за џабе параноични после настаниве од новогодишната ноќ во Берлин и општо во Германија ?
Дали сакате пак да ни ја доловат магијата и романтиката на новогодишната вечер помината во западноевропските градови ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Дали има заинтересирани пак да продискутираме со @wot и тој другиот што не убедуваа дека сме за џабе параноични после настаниве од новогодишната ноќ во Берлин и општо во Германија ?
Дали сакате пак да ни ја доловат магијата и романтиката на новогодишната вечер помината во западноевропските градови ?
Jas bev vo MK, pojma nemam sto se desilo. Minimalno intervencii od policija i toksikologija a i najbitno 0 teroristicki napadi. :love:

Od kaj pisuvas? Ne mi kazuvaj ne si im go zel lototo? Oti ako ti se dopagaat shansite da bides ubien tamu od terorist togas ne znam zaso sega ne si na nekoja jahta milji i milji odalecen od mozen terorist. Upstalom dzabe tuka mentalni gimmastiki za rizik i igranje the numbers game.

IMG_2423.jpeg

U vezi magijata, ironicno, Vizantiecot pokriva kolku tolku so sliki4ki.

Ta.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.357
Поени од реакции
113.681
Напраиле Лироооој Џенкис у Русија, има многу мртви и повредени.

Член од
5 март 2023
Мислења
431
Поени од реакции
1.747
Напраиле Лироооој Џенкис у Русија, има многу мртви и повредени.
и тоа е повод за правење заебанции??? дај жити све

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.965
Поени од реакции
5.822
Еве како завршија бомбашите од метрото во Минск во 2011 година па не е исклучена можноста и овие во Москва да ја доживеат истата судбина:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.357
Поени од реакции
113.681
и тоа е повод за правење заебанции??? дај жити све
Не праам заебанции де, пренесов вест. Изглеа не ја знаеш фразата Лироој Џенкис, нема везе.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.637
Поени од реакции
33.809
Сега ванлок, рон бургунди и останати русофили ке вадат податоци како е организирано од САД, ЕУ и Израел. Инаку вечна им слава на жртвите...
Русофил?
Пробај родољуб.

Инаку да кажеш дека ЕУ ораганизирале терористички напад е да ги прецениш ЕУ. Израел скроз не се... Па сега види ти кој останува, и кој веќе води војна со Русија во Украина, и веќе толку пати ризикува MAD да ова не е ни неочекувано. Една работа што е чудна е тајмингот, закасниле 5-6 денови.

Не ти требаат „податоци“ за да дојдеш до заклучок дали водата е мокра, и дали небото е сино... Само треба да го уклучиш мозокот да работи нешто, како за промена.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.426
Поени од реакции
11.254
Сега ванлок, рон бургунди и останати русофили ке вадат податоци како е организирано од САД, ЕУ и Израел. Инаку вечна им слава на жртвите...
Хммм

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.068
Еве и на македонски за тие што не разбираат или се прават дека не разбираат англиски.

И секако дежурното плашило од плакарот одма е активирано.

А кој е спонзорот на плашилото?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.357
Поени од реакции
113.681
Не знам што чекаат Мосад, Циа и останати тајни служби и зошто не ги вработуваат кога очигледно знаат се. Еве неполни 12 часа после нападот они знаат кој стои позади него, дури и сценариото го знаат, ИСИС нападнале а УСА стоеле позади нив. Значи може и во Холивуд да ги вработиме, очигледно и добри сценаристи и режисери може да бидат, гарант ќе земат некој оскар, таман да разбијат монотонија и на така веќе досадните оскари.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.050
Поени од реакции
9.407
Захарова рече
Не знам што чекаат Мосад, Циа и останати тајни служби и зошто не ги вработуваат кога очигледно знаат се. Еве неполни 12 часа после нападот они знаат кој стои позади него, дури и сценариото го знаат, ИСИС нападнале а УСА стоеле позади нив. Значи може и во Холивуд да ги вработиме, очигледно и добри сценаристи и режисери може да бидат, гарант ќе земат некој оскар, таман да разбијат монотонија и на така веќе досадните оскари.
Ти еднаш кажа дека не пратиш многу вести и не те интересира геополитика ако не се лажам. Дали на пример прочита негде пред некој ден Захарова што кажа околу можни терористички напади у Русија?

Kajgana Shop

На врв Bottom