Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Вау седи дома и шири депресија тогаш, не си излегол од Македонија и преку твитер статуси ќе кажваш кај е безбедно кај не е.
Ако го правиш тоа гратис тогаш тешко тебе, јас мислев те плаќаат
Ти него ќе му кажуваш што да мисли...Нема потреба да излегува. Лорд Бебо него му кажува што да прави и што да мисли. Можи и private chat имаат, и го кодира секое сабајле....

Кико тебе како те кодираат, бинарно со еден-нула? Сега го гледаш (1), сега не го гледаш (0), сега... 1-0-1-0-1... :unsure:

Кико тебе како те кодираат, бинарно со еден-нула? Сега го гледаш (1), сега не го гледаш (0), сега... 1-0-1-0-1... :unsure:
Мене Ванка, може да ме кодира повремено само женска што прави шпага, со прилично добри ***ки.

Знам, шо разлика има од која националност се кога си загрозен во сопствена држава
Загрозени сме од цигани и учк ама нема врска од која националност се тие кои не загрозуваат? :unsure:
Автоматски споено мислење:

Во меѓувреме нови снимки од безбедните германски божиќни и новогодишни празници.
„Што има врска, петарди се“.

Загрозени сме од цигани и учк ама нема врска од која националност се тие кои не загрозуваат? :unsure:
Автоматски споено мислење:

Во меѓувреме нови снимки од безбедните германски божиќни и новогодишни празници.
„Што има врска, петарди се“.

Прејако

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom