Да, среќата обично е облечена во црно и има свирче во устата.Среќа имаат![]()
Џабе им е и на Сити, Реал среќа имаатРеал кур да пушат. Винициус со тоа устата напумпана нека го шмука ко Кирби.
Наредна рунда Сити да им паднат.
Се посра..Една од најголемите заблуди е дека имале и граделе тим шо ќе владеел со Европа.
Среќа еднаш и толку. А Судија со Сити не помага.Џабе им е и на Сити, Реал среќа имаат![]()
Со Барса ќе се паднат колку се среќаСреќа еднаш и толку. А Судија со Сити не помага.
Неколку пати го имам тоа прочитано, и на форумот и по социјалните мрежи. Ќе барам постови кога нема да ме мрзи.Се посра..
Барса ќе испадне каква Барса.Со Барса ќе се паднат колку се среќа
Мората црепот има повеќе голови од него just saying
Многу ми се јаки вакви курчала и плачипички ко тебе шо појма немаат од фудбал, сеа изиграваш нешто хехенца ау бау, а пред 2-3 дена цвилеше дека судиите се против Реал..
Срамота е после ова некој да збори дека судиите му помагале на Реал. И против судии пак ќе освоиме титула.![]()
Да се разбереме судиите у Примера се против Реал а у Лш се за Реал...плус Реал среќа има нешто што другите го немаатМногу ми се јаки вакви курчала и плачипички ко тебе шо појма немаат од фудбал, сеа изиграваш нешто хехенца ау бау, а пред 2-3 дена цвилеше дека судиите се против Реал..