UEFA Champions League - Season 2023/24

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.632
Поени од реакции
14.537
Многу ми се јаки вакви курчала и плачипички ко тебе шо појма немаат од фудбал, сеа изиграваш нешто хехенца ау бау, а пред 2-3 дена цвилеше дека судиите се против Реал..
Извини господине отсега па натаму тебе ќе те прашувам што да пишувам :kuracc:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.095
Да се разбереме судиите у Примера се против Реал а у Лш се за Реал...плус Реал среќа има нешто што другите го немаат
Тоа го сака таа

O

ob1

Гостин
Неколку пати го имам тоа прочитано, и на форумот и по социјалните мрежи. Ќе барам постови кога нема да ме мрзи.
Не те разбирам што сакаш да кажеш?
Дека тимов што го гради Реал не е кадарен да биде во топ 3 фаворити за едно 3-4 години?

Пола од збирштинава на цигани веќе има освоено ЛШ.

Као демек преценети се?
Зашто би ги споредувал со генерацијата на Рамос, Модрич, Крос, Бензема?

Значи Барса џабе ги фура младинциве коа никој од нив нема да биде боље од Меси, Чави, Иниеста, Бускец.

Затоа ти викам, се посра со глупоста што ја тропна во претходното мислење.

Член од
31 јануари 2024
Мислења
270
Поени од реакции
931
Извини господине отсега па натаму тебе ќе те прашувам што да пишувам :kuracc:
За да не прашуваш никого што да пишуваш најпаметно ти е ништо да не пишуваш. Секако веројатноста дека ќе напишеш нешто паметно или вредно за читање е минимална.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
За жал и ја се согласуам со тоа дека малце може и ни се преценети виа младите, почнувајќи од Камавинга, па натаки, јас искрено кога ќе а видам топката во Камавинга не осеќам сигурност каа кога топката е во Крос.

На Валверде би му дал пролаз оти трче и се залага каа луд во одбрана.

Чуамени денеска малце ме изнервира со неколку трка низ средината каде шо на крајот а посра.

Треба да се стегнат малце, може имат квалитет ама психички не се тачни виа и прават ногу глупи одлуки, треба уште да се делкат за да биде нешто од нив.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.478
Колку срамно беше ова. Надигран Реал, требаше да јаде неколку гола и да има две исклучувања. Реал во ЛШ е погадна екипа од Барса во Примера.
Па што не ги дадоа Лајпциг тие неколку гола? Така се давало гол, тоа што си навикнат Јунајтед со мизерната одбрана да прима смешни голови секој викенд не е некое мерило.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.095
Не те разбирам што сакаш да кажеш?
Дека тимов што го гради Реал не е кадарен да биде во топ 3 фаворити за едно 3-4 години?
Зборот ми беше дека моменталниот тим се прикажува дека е подобар од тој, а дефинитивно не е. Последната ЛШ ви е од вонсериската сезона на Бензема, Модрич и Крос кои веќе ги нема. Мало морген дека овие ќумбињата преценети се на исто ниво.

За 3-4 год ќе видиме шо ќе биде, али моментално не сте во топ3.

O

ob1

Гостин
Зборот ми беше дека моменталниот тим се прикажува дека е подобар од тој, а дефинитивно не е. Последната ЛШ ви е од вонсериската сезона на Бензема, Модрич и Крос кои веќе ги нема. Мало морген дека овие ќумбињата преценети се на исто ниво.

За 3-4 год ќе видиме шо ќе биде, али моментално не сте во топ3.
Па нормално дека не сме, тука на форумов барем јас немам видено од фан на Реал да каже дека сме топ 3 тим.
Како можеме да бидеме топ 3 тим кога цела сезона ја играме со Хоселу Мато како главен напаѓач во тим на Реал.
Во моментов Сити, Арсенал, па можеби и Интер со оглед на формата во која се наоѓаат би кажал дека се пред овој тим на Реал.

Али дека Реал нема основа и огромен талент на млади играчи за да постигне огромни успеси во ЛШ, тоа иди лажи ги децата во маало или пензинерите во кладилница.

Види што споредуваш, скроз се изгуби.
Како може 21 годишен играч (Камавинга) да е подобар од 36 годишен играч (Модрич, кога последен пат ја освои ЛШ) со еден тон утакмици и финалиња позади него.
Каде бил Лука Модрич на 21 година, се шетал низ второ разредни тимови низ Хрватска.
Ова е само еден пример.

Никој, апсолутно никаде не кажал дека ВО МОМЕНТОВ овие играчи се подобри од најдобрата генерација на Реал.

Мислам, океј е да се исхејта, ама нека се размисли прво што се пишува.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.339
Поени од реакции
47.018
Od site raboti kazani, spomna li nekoj za ovoj xavi simons, kakov potencijal e ustvari, veke dosta zrelo igra na 20 godini ...

PSG umrenite cuvaa muvli ko Paredes i Verati, ovoj lesno go ispustija vo PSV. Gleam i Barsa ustvari isto, 9 godini kaj niv u mladinska, i tie muvli.

O

ob1

Гостин
Od site raboti kazani, spomna li nekoj za ovoj xavi simons, kakov potencijal e ustvari, veke dosta zrelo igra na 20 godini ...

PSG umrenite cuvaa muvli ko Paredes i Verati, ovoj lesno go ispustija vo PSV. Gleam i Barsa ustvari isto, 9 godini kaj niv u mladinska, i tie muvli.
Мислам дека е сеуште играч на ПСЖ, дека е на позајмица во Лајпциг.
Страшен играч, денеска го избриша подот со Валверде, што е доста ретко и чудно некој да го надтрча Валверде со оглед на тоа какво магаре од играч е.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.339
Поени од реакции
47.018
Мислам дека е сеуште играч на ПСЖ, дека е на позајмица во Лајпциг.
Страшен играч, денеска го избриша подот со Валверде, што е доста ретко и чудно некој да го надтрча Валверде со оглед на тоа какво магаре од играч е.
U pravo si sega vidov, bajbekot go iskoristile so PSV, i suva pozajmica tuka, ok, ne se do tolku muvli ondak iako ne bi pomislil na ova deka Lajpcig teraat vaka razvoj na odreden igrac bez nikakvo pravo na otkup. Vo toj slucaj do nekade i super odluga na PSG iako gledajki go momentalno kako igra, i koj niv im e u sredina, komotno i kaj niv moze da e starter bez problem.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.686
Кој е топ 3 ако не е Реал топ 3 без разлика како изгледаа во двомечов?

Сити главен фаворит па Реал и евентуално Баерн колку и да се млитави годинава во ЛШ се одлични. Арсенал, Интер да видиме дали ќе пројдат прво па и да пројдат пак не се пред Реал

Член од
16 април 2014
Мислења
7.398
Поени од реакции
11.881
Каков посер ќе има ако паднат Сити-Реал (пред финале). Во две утакмици, цревата ќе му ги истурат.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967

Бараше привилегии во Барса нешто, беше нелогично да му одат по газот во тоа време, детиште беше, па замина. Иначе доста се зборуваше за него, беше голем талент. Исто и Олмо е дете на Барса.

Ете бе Ла Масија извала нешто сепак хехе.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.944
Поени од реакции
30.937
Каков посер ќе има ако паднат Сити-Реал (пред финале). Во две утакмици, цревата ќе му ги истурат.
Пеп кога види бел дрес упла фаќа, ќе се просере и он со некоја формација како Карло вечерва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom