- Член од
- 19 март 2013
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 5.121
Мислам дека ти треба од мост да се фрлишАлоооо 7 минути даде продолжение а 9 минута се играше, шо сакавте вие
Мислам дека ти треба од мост да се фрлишАлоооо 7 минути даде продолжение а 9 минута се играше, шо сакавте вие
Абе ае доста со тоа Негреири и такви работи, ко мали плачковци сме со тоа Негреира, Негреира, ако ги осудат ќе се знае на крајот за тоа.
Поголем проблем прават шо Чави и тоа мрсниот Лапорта како беше само серат како на Реал му се помагало вака нака, па сега на штрек не имат судиите тука, судат под притисок и еден куп грешки се прават.
Ла Лига е најумрена лига, ПРВАТА ЛИГА ОД КОА ШО ОТКАЖАВ ДА СЕ КЛАДАМ Е ЛА ЛИГА поради тоа шо тимовите се тежок посер, еден куп ги има шо играт бункер фудбал и касапски фудбал, да ти одмиле фудбал да гледаш ако земиш да гледаш Ла Лига.
Ама на крајот на денот, тоа срање прво полувреме не кошташе 3 бода едно 50%, другите 50% ги направи судијата а да не се забораве и наа шанса на Белингам кога ниа умрениот голман на Валенсија одбрани.
Сакаш заедно да се фрлиме ?Мислам дека ти треба од мост да се фрлиш
Не , не сум фан на Атлетико Мадрид.Сакаш заедно да се фрлиме ?
Не , не сум фан на Атлетико Мадрид.
А ти шо кур прајш на форумот?Овие двајцава чолисимо и че гевара ни дома не ги сакаат изглеако кучиња се расправаат на форум по цел ден.
Абе стварно си ретардирана. Таков речник исфрли, ти ке зборуваш ке си гибала некој и да олабајме.Ај сеа олабајте, Сабота денес живот иде даље. Реал посекако ќе освој не кукајте за џабе, малце интересна да е лигата.
Не можам да го контролирам речникот со такви будали како тебе, да ми си пред очи и ќотек ќе јадишАбе стварно си ретардирана. Таков речник исфрли, ти ке зборуваш ке си гибала некој и да олабајме.
БрентфордНа Судијава треба да му се забрани да суди фудбалска утакмица, никаков сенс и познавање на фудбалска игра нема. Заедно со Чолисимо во кујна да рендаат моркови и цвекла.