Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.679
Мора еден дрес да земе со нинџа желкиве, белиот ко најдобар ми се чини со 4-те нинџи напред. Марио купи ми од Милано кога ќе идеш со Емполи. Или ти Ио кога ќе доаѓаш да гласаш во мај. Или ти СК-92 кога ќе дојдеш за Велигден да си ги видиш своите.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.922
Или ти Ио кога ќе доаѓаш да гласаш во мај.
Трчам да гласам кој да ми ја дозаебе државата. Матер им на сите. Не ме нервирај.

Марио купи ми од Милано кога ќе идеш со Емполи.
За оваа ќе треба два пати да пишам тепаме, колку што сум информиран Џонтра има отидено на 5-6 утакмици и се уште нема посведочено на гол на Интер малериштето.

Штеточина.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.679
За оваа ќе треба два пати да пишам тепаме, колку што сум информиран Џонтра има отидено на 5-6 утакмици и се уште нема посведочено на гол на Интер малериштето.

Штеточина.
2 пати беше и посведочи на 0 голови и 0 победи на Интер. По грешка е роден крвта да му ја ебам малерозна.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.286
Поени од реакции
10.450
2 пати беше и посведочи на 0 голови и 0 победи на Интер. По грешка е роден крвта да му ја ебам малерозна.
Можеше и полошо, ко миланезиве што посведочија на смртта на Астори и си се вратија дома :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.679
Можеше и полошо, ко миланезиве што посведочија на смртта на Астори и си се вратија дома :D
@Клипче беше таму тогаш. Исто така сега ја гледаше и против Удинезе на гости кога ја прекинаа ради расизам и малце фалеше да не се доигра и таа текма. Што малери сте со Џонтра бе матер ви ебам на двајцата. :pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.922
0 голови, 0 победи, еднаш ограбен :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Првата со Милан 0-0, со 2 поништени голови, еден на Милан еден на нас, ради копилето Паласио, види му ретардиран потег све да му ебам па и на тој Банти прво покажа накај центар па се предомисли. https://youtu.be/atppG6ziSjU?t=156

Лани со Виола Лукаку стоката што све промаши, на крај Бонавентура језивиот не олади.

Ако не тепаме сеа ко што сме у фуриозен налет у најјаката сезона, нема да одам никад веќе да ги гледам Интер, јеби га, не сум суеверен ама за доброто на Интер нека си седам дома ќе си глеам на Арена и ќе се карам со мртвите коментатори што лажат и измислуваат.

А и многу се курчите за некои што точно 0 пати го глеале Интер у живо, 0 пати биле у Милано, 0 пати биле на Меаца. :kafence:

Стек ти ли збориш за малер бе копиле едно моли се да испаднеме од твоите ПСЖ или Сити негде пред финале пошто ЕПСКО СМЕЕЊЕ ЌЕ ПАДНЕ АКО ИГРАМЕ ФИНАЛЕ НА ДЕН НА ТВОЈАТА СВАДБА каде само Клипче ќе седи на маса отруен од алкохол и ќе плаче.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Не требаше ни таму да кикснеме, вечер има да им наплатиме што не малтретираа таму 95 минути.
Автоматски споено мислење:

1000007529.jpg

Ама се изменил Скарпини :pos:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Михтаријан има до сега пропуштено утакмица?
Гледам само Чалханоглу го нема во повиканите за вечерва. Се надевам за Атлетико е биде спремен.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.286
Поени од реакции
10.450
Зашто реално би го ризикувал Хакан денес? Па ни со Болоња не би го играл, таму и Барела нека го одмори, нека го пушти Фратези. Таман да им помогнеме на бабаните да фатат топ4.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.922
Нинџа желки имаме на дресовите :pos:

Аслани слабиот според Ио Бергоми.

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.286
Поени од реакции
10.450
Ете го и орлето. Каков пас на Санчез, крева форма у новава година, многу добро изгледа.

Доста млак пенал е ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom