Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.283
- Поени од реакции
- 13.263
Пиши го фамозното "тепаме?" додека си тука,да бидеш раат до вечерСме ги пратиле да збираат јагоди.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Пиши го фамозното "тепаме?" додека си тука,да бидеш раат до вечерСме ги пратиле да збираат јагоди.
Трчам да гласам кој да ми ја дозаебе државата. Матер им на сите. Не ме нервирај.Или ти Ио кога ќе доаѓаш да гласаш во мај.
За оваа ќе треба два пати да пишам тепаме, колку што сум информиран Џонтра има отидено на 5-6 утакмици и се уште нема посведочено на гол на Интер малериштето.Марио купи ми од Милано кога ќе идеш со Емполи.
2 пати беше и посведочи на 0 голови и 0 победи на Интер. По грешка е роден крвта да му ја ебам малерозна.За оваа ќе треба два пати да пишам тепаме, колку што сум информиран Џонтра има отидено на 5-6 утакмици и се уште нема посведочено на гол на Интер малериштето.
Штеточина.
Можеше и полошо, ко миланезиве што посведочија на смртта на Астори и си се вратија дома2 пати беше и посведочи на 0 голови и 0 победи на Интер. По грешка е роден крвта да му ја ебам малерозна.
@Клипче беше таму тогаш. Исто така сега ја гледаше и против Удинезе на гости кога ја прекинаа ради расизам и малце фалеше да не се доигра и таа текма. Што малери сте со Џонтра бе матер ви ебам на двајцата.Можеше и полошо, ко миланезиве што посведочија на смртта на Астори и си се вратија дома![]()
0 голови, 0 победи, еднаш ограбен2 пати беше и посведочи на 0 голови и 0 победи на Интер. По грешка е роден крвта да му ја ебам малерозна.