Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
3 септември 2010
Мислења
6.334
Поени од реакции
8.935
Па нема некоја разлика, инаку ако не си знаел дотичната беше кај Бранко во кабинет 90тите и некако лоши импресии, еве сега се вратила назад во Бугарашкото дувло наречено ВМРО-ДПМНЕ.:icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Е од кога кажување вистина е курч? Има згодни женски во ВМРО-ДПМНЕ Бугарките се познати по тоа, ја ли сум крив што пак ја одбрале бабава.

А инаку памти што си рекол и ќе те потсетам кој нема да знае кај е вратата на 9ти. :icon_lol:
Во која чајџилница ќе ја прославите по-бедата?

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
943
Поени од реакции
1.553
Мислам дека ќе биде интересна кампањава пошо со малце гуглање може да се вади прљав веш, и тоа со клипови, изјави и тако даље.
Посебно ќе пријаат такви објави наоколу поради глобалната склероза на македонецот.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.497
Поени од реакции
3.623

Ова е дебакл, 100к граѓани се огромна бројка за мала држава како Македонија

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.655
Поени од реакции
48.716

Ова е дебакл, 100к граѓани се огромна бројка за мала држава како Македонија
Затоа и беше од клучно значење да се учествува во албанско-комуњарските шаради и да се биде спотер во процесите.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.400
Поени од реакции
11.277
toa e... gradea i narod gi sakase
ovie ne ni gradat.
levica ne ni znae da gradi.
Градеа безкорисни работи од кредити со кои ја дозакопаа државата а реално 70% од парите ги испокрадоа зашто пута десет им беа цените на буквално се
Аце и Филип топ се нема збор ама не претеруваш со толку споменици ко да ти ги дал некој и ај да не ги фрлаш негде стај ги нека ги има, имаш и други градови земи распореди
Од толку давање субвенции можеа сами да отворат фабрики наместо да ги спасуваме ВХ и ред други од пропаѓање или битни беа милиончињата под маса што се делеа?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.305
Поени од реакции
24.424
Градеа безкорисни работи од кредити со кои ја дозакопаа државата а реално 70% од парите ги испокрадоа зашто пута десет им беа цените на буквално се
Аце и Филип топ се нема збор ама не претеруваш со толку споменици ко да ти ги дал некој и ај да не ги фрлаш негде стај ги нека ги има, имаш и други градови земи распореди
Од толку давање субвенции можеа сами да отворат фабрики наместо да ги спасуваме ВХ и ред други од пропаѓање или битни беа милиончињата под маса што се делеа?
eve sega bujar festivali finasira. se nadevam zadovolen si.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.400
Поени од реакции
11.277
eve sega bujar festivali finasira. se nadevam zadovolen si.
И тогаш си финансираа разно разни работи демек дуи мирно стоеја пред Грујо хехехе
Тебе те боли цеф од Австралија, битно е името, да има каде да се сликнеш кога ке дојдеш и тоа е ама народот тука не размислува така и тоа е што не можете вие да го сватите околу енормното трошење пари на проектот 2014 барем да беше од вистински мермер

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.305
Поени од реакции
24.424
И тогаш си финансираа разно разни работи демек дуи мирно стоеја пред Грујо хехехе
Тебе те боли цеф од Австралија, битно е името, да има каде да се сликнеш кога ке дојдеш и тоа е ама народот тука не размислува така и тоа е што не можете вие да го сватите околу енормното трошење пари на проектот 2014 барем да беше од вистински мермер
bas me boli cef...

ete posto ne vi cinese toa sega go imate ova.

prodolzete vaka "pametno" da razmisluvate i neka prodolzi cirkuzot. za ova sega ne zaboravaj deka ti si odgovoren, a i za ona u idnina ke bides pak ti odgovoren. dosta vi crtame. terajte...

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.351
Поени од реакции
8.940

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom