- Член од
- 22 февруари 2024
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 154
Зошто ја нема Гога на листава?
Зошто ја нема Гога на листава?
Собра она потписи, уште пред пописот.Зошто ја нема Гога на листава?
Добро де… еве ти ме поправи!
Сега можеме да се фалиме дека имаме нов театар!
Малце украдоа некој 800-1000% од цената, ама нема везе… само у Скопје ли да се краде
Немора он ништо да враќа и туѓи срања да решава...доволно е сите у затвор да ги стави, кој за тероризам кој за крадење кој за кршење устав итн.Официјалната страна на Левица Тетово. Овие ли се тие што ќе го враќале името и ќе укинеле двојазичност?
Прегледај го приврзокот 407738
Затоа што не и требаат потписи. Аман бе луѓе, сто пати истото беше повторено.Зошто ја нема Гога на листава?
И јаде гомна на таа дека мажот и се има борено (и загинато) у Диво Насеље (на неколку места така прочитав). Да знаат за друг пат каурите кога ќе решат да се бранат со оружје.Командант форино и објаснува на македонка како треба да работат во Тетово...
Од дното има поголемо дно, веќе копаме за бунар да правиме во РСМ. Нашата земја на каурите.
1:00 - "Колешке 20 години сум во војска, 20 во собрание"
Kryeministri Xhaferi vizitë të papritur në SPB -Tetovë: Leksion të punësuarve! | Klan Macedonia
#xhaferi #spb #tetove Follow Klan Macedonia on...• FB: https://smarturl.it/KlanMacedoniaFB• IG: https://smarturl.it/KlanMacedoniaIG• YT: https://smarturl.it/...www.youtube.com
Ама о зоти о Таљатими „заборави„ да се пофали дека два пути киднал од две армии...Додека Вучич гради односи со Кина и веќе закажал потврда да се сретне со Xi Jinping:
Вучић: Добио сам потврду да ће ове године Србију посетити Си Ђинпинг
Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је, на свечаности коју је приредио за амбасадора Кине у Србији Ли Минга у Вили Мир, поводом обележавања ...www.youtube.com
Командант форино и објаснува на македонка како треба да работат во Тетово...
Од дното има поголемо дно, веќе копаме за бунар да правиме во РСМ. Нашата земја на каурите.
1:00 - "Колешке 20 години сум во војска, 20 во собрание"
Kryeministri Xhaferi vizitë të papritur në SPB -Tetovë: Leksion të punësuarve! | Klan Macedonia
#xhaferi #spb #tetove Follow Klan Macedonia on...• FB: https://smarturl.it/KlanMacedoniaFB• IG: https://smarturl.it/KlanMacedoniaIG• YT: https://smarturl.it/...www.youtube.com
Важи, важи. Добро ве манипулираат, и малку ви е.Ќе гласам за Левица и нивните кандидати на сите избори годинава.
Само они не пушат албански курови на сметка на сопствениот народ.
Мицковски, за жал, го прими неколку пати пред избориве, што значи дека кога ќе дојде на власт ќе биде оноа проамериканско ниво на пушење албански курови, кое СДСМ систематски го демонстрира цело време.
Автоматски споено мислење:
И јаде гомна на таа дека мажот и се има борено (и загинато) у Диво Насеље. Да знаат за друг пат каурите кога ќе решат да се бранат со оружје.
шо е ретард?
Претседателот според највисокиот нормативен акт и останатите прописи е подеднакво надлежен за водењето на надворешната политика!Да, еден прецедник, кој „држи до себе„ и кој се наметнал како авторитет, треба да коментира и теми кои на прв поглед се небитни за нас (Македонија и Македонците).
Туку....кој фактор е „нашата земја„, дури и ако нејзиниот претседател се „дрзне„ да го коментира геноцидот, кој чифутините го вршат врз Палестинците?...
Што ќе се смени наредниот ден во врска со наведениот геноцид?...
Безбедноста е тесно врзана со надворешните работи, и двата сектора се класични обележја и елементи на самостојност и суверенитет!Претседателот на Република Македонија ја претставува Републиката и е врховен командант на вооружените сили.
– ги поставува и ги отповикува со указ амбасадорите и пратениците на Република Македонија во странство;
– ги прима акредитивните и отповиковните писма на странските дипломатски претставници;
И кои теми се тоа?Кандидатот треба да се држи до теми кои се одредени за претседателот на државава, согласно уставот и законите кои го „врамуваат„ делокругот од претседателот.
Аиии ами овие од ДПсНЕ што че работат, ааа оние се за економијатаЌе укине димче и рамковниот, територијалната, и тој со грците. Све ќе врати како што беше у 91ва.
Пријави ги ич да не ти чуе, они че ти реметат северџганскио мир, што се замислуваат!Не би дискутирал за политика, ама од толку напнати левичари овде, дај бе кажете и на професорката Јованова да намали со објавување на статуси по фејсбук. Ми вроди минимални симпатии со некои цитати за образованието пред некое време, али дефинитивно сега ќе ја блокирам, ме уби! А цитатите од типот: "Гласајте за Левица бе да ви еб.. се ваше македонско", "Само Левица ви е избор идиоти, гниди, гласајте не!" Катастрофа однесување на Апасиев и жена му, далеку од професорско, како што се. Поголеми лицемери неам видено, буквално, токсични лицемери кои ти се упикуваат у фаца за внимание. Тешко на студентите. Инаку, спомна Левица нешто за покачување на платите на пратениците или има уште некој месец да се доисплати со чисти пари станот на Димчет?
Е, што да ти вратам на ова? Очигледно си личност со попречување во развојот, што не е смешно за да се зафркавам со тебе. Ќе ти посакам се најдобро во следењето на долгокосиот идол, вака карактерно си одговарате, кога не ви чини - со пцуење завршете ја работата. Бог да ве простишо е ретард?
имаш проблеми некои у главата?
не сум ти ја психијатар
Абе и ВМРО нема вака двојазично, вие први !.шо е ретард?
имаш проблеми некои у главата?
не сум ти ја психијатар
Долгокосиот курајбер прв излезе со изјава дека двојазичност и наставката С е законска обврска само во документи и институции. Со ова си го покоси својот збор, уште од прва со улижуење на скинато албанско главче. Овие се ликови пребегани од падот на СДСМ кои пробуваат да си ги исперат тестисите преку Левица, ама тешко им оди со изборот на кандидати некако.Абе и ВМРО нема вака двојазично !.
Pocna da se zagreva atmosferata, se aktiviraa botovite.Не би дискутирал за политика, ама од толку напнати левичари овде, дај бе кажете и на професорката Јованова да намали со објавување на статуси по фејсбук. Ми вроди минимални симпатии со некои цитати за образованието пред некое време, али дефинитивно сега ќе ја блокирам, ме уби! А цитатите од типот: "Гласајте за Левица бе да ви еб.. се ваше македонско", "Само Левица ви е избор идиоти, гниди, гласајте не!" Катастрофа однесување на Апасиев и жена му, далеку од професорско, како што се. Поголеми лицемери неам видено, буквално, токсични лицемери кои ти се упикуваат у фаца за внимание. Тешко на студентите. Инаку, спомна Левица нешто за покачување на платите на пратениците или има уште некој месец да се доисплати со чисти пари станот на Димчет?