Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Поарно шо ги заборљјв дека играт. Ако навистина преговараа пред натпреварот за Самарџиќ се е јасно.

Епа толку од " Corto Muso " .. познатата изрека на Алегри која стана хит сезонава , нее секој ден велигден јеботе .. со тапа игра неможе 60 утакмици да добиеш .. кад тад гомната испливуваат на површина. Дај го доктор Клоп догодина кој е слободен, дај му 20 милки плата или шо и да бара и трпај синко. Не со ова говедо јебем ли му ќерка со Ширеа у тројка .

Старомоден, конекција и креативност во минус, без никаква игра и тактика. Тоа е играта на фамозниов тренер кој го води Јувентус 100 години и ваљда ќе остане додека не умре.

Има играчи кои треба да се сменат, али има и талентирани кои со правилен тренер може да станат сериозни играчи.

Јас повеќе вината не ја гледам во Алегри зошто он толку знае и не може секој да биде Гвардиола. Од следната сезона ако продолжат со "проектов" и Алегри како тренер што и не ме чуди, треба да се самоубијат тоа директорите на клубов зошто немаат никаков осет ни од спорт ниту пак од бизнис.

Не е дегенерикот крив, криви се тие над него што го оставаат на клупа после вакви изјави ко да е тренер на Палермо а не на Јувентус. Се фрла со изјави, целта ни е Интертото, раснеме, неискусни сме (а има просечно најстар тим у лига) и мува не го лази, пак ќе мора да му ја гледаме одвратната вилица со по 64 заби доле и горе.

Да имаш бод предност и да одиш на -7 (-10) во три кола е катастрофа и рамно на тим од втор ешалон.
Никакво оправдување нема за ова.

Јас би го избркал уште сега ама ќе следи криза и паника во соблекувалната нека ја истуркаат како знаат сезонава и нека завршат со Алегри.

10 бода изгубија во четири кола, против Емполи, Удинезе и Верона. :pos:
Барај вонредна мерка да си смениш никот, барем да не ти биде срам да го спомнеш Алегри барем како 3% кривец :icon_lol:

Барај вонредна мерка да си смениш никот, барем да не ти биде срам да го спомнеш Алегри барем како 3% кривец :icon_lol:
И тимот ќе го бојкотирам ако продолжат вака, лоши играчи, лоша трансфер политика, реално сме на ниво на Рома моментално.

Амин...ова го забележав на прошлите натпревари, зема топка играчот и крева раце дека никој не се приклучува напред. Завршија мртвите победи на мускули од 1:0 / 2:1, од мечот со Емполи Алегри ја изгуби и соблекувалната, нешто што беше впечатливо и во неговиот прв мандат (само тогаш имавме 100 пати подобар тим и лесно освојуваа Скудето). Последниов меч со Верона беше онака, хорор издание... Играме фудбал што бил застарен уште во времето на Бониперти и Сивори, страшно. И тоа играат еден натпревар неделно, замислете да играа европски натпревари преку недела.

Мизерен Јувентус, никаква атмосфера, со овој тренер добро е што и мрдаат на терен. На лето целосна генералка, и да се почне од нула, се друго ќе е неуспех за мене и продолжување на агонијата.

Одам у недела мора да му опцујам ќерата на глобилов на клупа, немој некој да ми каже немој малер си .. па јеботе 5 утакмици немаме победа.. дно дна сме шо полошо може да се деси веќе .. едно нерешено, ич да нее ќе извадиме :icon_lol: .. инаку Ма Ке Донија ... никад Северна , шта се тиче бирократија у Јуве клуб офишал :love: .

Juve Frosinone.jpg

Одам у недела мора да му опцујам ќерата на глобилов на клупа, немој некој да ми каже немој малер си .. па јеботе 5 утакмици немаме победа.. дно дна сме шо полошо може да се деси веќе .. едно нерешено, ич да нее ќе извадиме :icon_lol: .. инаку Ма Ке Донија ... никад Северна , шта се тиче бирократија у Јуве клуб офишал :love: .

Прегледај го приврзокот 407025
Дали може да ми купиш значка/беџ од Јуве? Ќе си платам, дека собирам. :)

Гледам клипчиња на ТикТок ми излегва најдобрите потези и голови на Дел Пиеро.

Со каква леснотија играше човекот фудбал, да се потсетиш вака и кога ќе споредиш со нашиот денешен тим е …..

Дали може да ми купиш значка/беџ од Јуве? Ќе си платам, дека собирам. :)
Ако земам и за мене ќе земам, тие тезгашите пред стадион би требало да ги имаат, иако не сум видел дека само шалови капи мајчки и слични реквизити се загледувам и зимам секогаш.. ако ми фати око ќе земам и за мене и за тебе по 1 беџ, па живи били па се видели .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom